| DjSteelSex a întrebat:

Ce om poate fi acela care, dacă tu vorbești cu o fata si el află nu stiu de unde, îi scrie tot vorbește cu ea si la un moment dat îi zice tot felul de porcarii despre tine ca tu sa nu mai vorbești cu ea, si ea crede, si iti spune ca a auzit lucruri urate despre tine, nu vrea sa iti spună cine a zis si te blochează. Eu sunt în faza asta. S-a întâmplat cam prin noiembrie, acum i-am spus sa ma deblocheze si m-a deblocat. Ce să-i spun? Sa vorbesc normal cu ea? Si stiu si cine i-a spus. Cel mai bun prieten al meu. Un best fake friend. Si acum dacă îi scriu fac pariu ca ea o să-i spună la prietenul meu ca i-am scris. As vrea să-l pun si pe prietenul meu într-o postura nașpa, chiar si cu fata asta pentru ca stiu 100% ca încă vorbesc, ca prieteni normal. Si el asa face îmi strica prietenii cu multe persoane. Ajutor ce pot să-i spun fetei, si lui ce pot să-i fac.

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Ce ii poti spune din moment ce a dat crezare tipului? E clar ca e genul care crede tot ce aude. Chiar vrei sa dai explicatii si sa te scuzi in fata cuiva care te blocheaza fara sa vorbeasca cu tine despre cele auzite? Eu nu cred ca merita sa alergi dupa ea.

| DjSteelSex explică (pentru Aasdfghj):

Am vorbit cu ea, i-am spus sa nu-i zică că i-am scris(da nu i-am numele prietenului meu) si tot ma întreba că ce mi-o zis, îi spuneam ca nu contează. Ea spunea ca ii clar ca mi-o scris, dar eu nu stiu despre cine vorbea, dar m-am prefăcut că stiu la cine se referă

| Aasdfghj a răspuns (pentru DjSteelSex):

Ea vorbeste cu el? Sunt prieteni? Uite care e treaba, fie ca vrei sa legi doar o simpla prietenie, fie ca vrei sa fie ceva serios intre voi, eu nu sunt de acord cu situatiile in care unul spune celuilalt sa nu zica cuiva ca vorbesc, sa fie ceva pe ascuns. Fata aceea nu are incredere in tine din moment ce a crezut tot ce a spus tipul acela. La un moment dat tot o sa se gandeasca la cuvintele lui. Sunt absolut sigura.