| MarioGomez a întrebat:

Salut TPU,ce parere aveti despre parintii extrem extrem de grijulii? Asa este in cazul unui prieten de al meu, chiar ruda (var de gradul al II-lea) pe care l-am invitat la mine acasa de revelion. Aseara pe la 10 i-am trimis un mesaj ca ma gandesc sa il invit pe el si pe inca 2 prieteni la mine acasa de revelion. Parintii mei stiau ca am de gand sa invit vreo 2-3 copii,numai ca nu am apucat sa le spun si numele lor ca s-au culcat,le spusesem decat de varu-miu in principiu. In fine,si intr-un final,dupa ce mi-a pus cateva intrebari gen daca suntem supravegheati, la ce ora si ce sa aduca la el, a zis ca vine ziua urmatoare la 8. Toate bune si frumoase. Doar ca ziua urmatoare,dis-de-dimineata o suna mama lui pe mama mea si intreaba despre ce fel de petrecere e vorba si de astea. Mama i-a raspuns,asa in necunostiinta de cauza,ca nu s-au pregatit de nici o petrecere,dar el pentru ca imi este var este bine venit. Si intr-un final a zis ca nu il mai lasa. Dupa asta,varu-miu mi-a zis pe skype ca nu il mai lasa ca au vorbit cu mamele noastre si a mea nu stie de nici o petrecere. Nedumerit,am sunat-o pe mama sa vad ce se intampla si i-am explicat totul un pic mai detaliat legat de ce se va intampla de revelion. I-am zis sa o mai sune pe ma-sa o data si asa a facut. Iar maica-sa i-a zis mamei,a doua oara la telefon,ca aa ca nu il mai lasa ca cica totul a fost aiurea si pe langa asta i-a zis "Acum nu-i nimic,e nepotul nostru dar data viitoare sa fie mai sincer". Adica mie asta mi s-a parut strigator la cer,parintii mei niciodata nu si-au permis sa il acuze de ceva pe el sau sa ii tina vreo morala sau ceva. Pe langa asta,cu ce am mintit? Si in plus ceilalti doi pana la urma nu mai vin,decat el era invitatul,eram paziti de bunica ca parintii erau plecati la niste prieteni si atata tam-tam doar ca sa doarma la mine. Nu stiu, din punctul meu de vedere mi se par destul de ciudati oamenii de genul asta. Voi ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| DAC a răspuns:

Si mie mi se pare putin deplasat. Nu stiu ce varsta aveti voi, dar chiar mi se pare deplasat, tinand cont ca iti este var, adica totusi, se ducea ca si in casa lui, nu?
Parintii sunt protectori, probabil ca vom intelege mai bine cand vom avea copii. Nu stiu ce sa zic, poate mama lui doar a vrut sa se asigure ca nu il aduce pe fius-o pe capul parintilor tai, si cred ca asta s-a intamplat, iar cand mama ta a spus ca nu stie despre ce este vorba, normal ca matusa ta s-a simtit ciudat sa-l mai lase pe varul tau.
Hmm, cam asta e parerea mea.
Sarbatori frumoase!

| MarioGomez explică (pentru DAC):

14 ani si a dormit de nenumarate ori la mine si eu am fost de nenumarate ori la el in timpul zilei si mama mea,cum am zis, stia in principiu de el, ca el, teoretic, e printre cei mai buni prieteni ai mei

| Lalaloveu a răspuns:

Am si eu o prietena asa. Trebuie parintii tai sa ii convinga pe ai lui sa il lase la tine. Si ca nu i se va intampla nimic

| puffii548 a răspuns:

Eu spun ca ei doar ii voi protectia. Si daca il lasa liber o sa-si faca de cap asa ca e bine ca mama lui "il tine sub fusta" '
fundalove struck?