La mate info e chiar fain, dar greseti cand spui sa inveti pentru pc. la info nu inveti despre pc, inveti programare, si o sa faceti tot felul de programe si prin a 11-a baze de date (dar asta este la alegerea profesorului). mai este o materie numita TIC (tehnologia informatiei si a comunicarii) unde o sa inveti cate ceva din componentele pcului, cum se face o pagina web si cum sa lucrezi in Word, Excel, PowerPoint, Acces si toata gama Microsoft Office.
Tic e alta materie care mate info si stiintele o au. o sa inveti programare de baza, nu o sa inveti cum sa distrugi sau sa protejezi programe. de exemplu la inceput o sa invatati un limbaj de programare, dupa care o sa incepeti sa faceti programele cu aplicatii din matematica, de exemplu suma, produs si tot felul de chestii (nu are rost sa iti zic acum pentru ca nu o sa intelegi), si in a 12-a o sa invatati Programare Orientata pe Obiecte, adica programare + partea vizuala. din care iti dai si atestatul. de exemplu am facut un mini calculator care seamana cu acela din windows
Pai dupa cum am spus, daca iei meditatii cred ca o sa fie ok. ca sa te muti trebuie sa ai media mai mare decat ultimul din clasa unde vrei sa ajungi, trebuie sa te interesezi la scoala cand trebuie sa depui dosarul. toata treaba e sa ti se accepte dosarul. si gandeste-te ca nu e numai info, e si mate, si chiar daca la filo faci mate in a 9-a e mult mai usor decat ce vor face colegii tai de la mate info
Cand am intrat la liceu mi-am ales mate info pentru ca nu imi placea altceva dintre celelalte profiluri. asi acum imi pare bine ca am ales asa. si si facultatea o fac in acelasi domeniu. e greu, important e sa iti placa, daca nu iti place mai bine ramai la filo. pentru ca gandeste-te, filo e exact opusul la mate-info
Cand ajungi la liceu intereseaza-te de la colegii mai mari de o profesoara de info care preda bine si du-te la ea la meditatii un semestru. daca mai ai alte intrebari, o sa iti las pe privat facebook-ul meu si poti ma ma intrebi oricand vrei mai ales dupa ce incepi scoala si daca ai nevoie pot sa iti explic la info daca alegi sa nu faci meditatii si sa inveti singur.
anonim_4396 întreabă:
Anonimus1110 întreabă: