Pei incearca sa te calmezi
de exemplu pe mie cand ma enerveaza cineva nu il bag in seama si il las sa vb singur nu mai aga in seama si stai calm cand ti se blockeaza tablata si asteapta ca nu se termina timpul
la mine cand mi se bloceaza pc sau tableta ma gandesc altceva de exemplu la prietena mea si las pc ul sau tableta pana ii revine
Sa mergi la un medic sa-ti faci niste analize, ca poti avea o lipsa de minerale din cauza carora sa ai niste dezechilibre chimice ce pot da o stare accentuata de nervozitate. sanatate!
Mi-ar place si mie sa ma enervez ca tine
Motivul care actionezi fara consecinte fara control asupra nervilor se datoreaza faptului ca nu cunosti frica, probabil ca nu te-au batut parintii cand erai mic sau nu ai luat bataie "INCA", dar crede-ma, cand o sa-ti iei bataie sa vezi ce incepi sa te controlezi
Incearca tu atunci cand te enervezi sa iti amintesti ca nu e bine ceea ce vei face si ca trebuie sa te controlezi deoarece dupa ce vei face cv rau vei regreta....stii si tu lucrul acesta
1)Salut,daca ai asa manifestari inseamna ca esti coleric.Este un temperament al omului care se enerveaza usor si totodata se calmeaza la fel de repede!
2)Gandeste-te la ceva amuzant!
3)Asta e firea ta...incearca sa te calmezi!
Ai putea sa inveti sa-ti controlezi furia. daca nu te descurci singur poti apela la un psiholog care poate iti va prescrie si niste medicamente pentru linistire si ai sa vezi ca in cateva luni maxim iti vei reveni si vei fi cel mai calm om de pe pamant ! Bafta :*. Fundita?
Cand te enervezi sau esti suparat sa iti amintesti mereu ca in acel timp e un copil gras care isi scapa inghetata
Pai asa avea si un prieten problema iti recomand cateva lucruri:
1.Du-te la un pshiolog, nu te gandii ca doar nebunii merg la pshilog.
2.Sa dormi suficient deoarece nervii se acumuleaza si de la stres si nedormind stresul se acumuleaza mai repede.
3.Incearca sa fi mai rezonabil.
croissant întreabă: