| AfroBă a întrebat:

Ce visezi sa ajungi, adica ce meserie vrei sa faci in viata asta? Eu vreau sa ma fac sofer de tir:X.Mai vreau sa aud pareri. Bineinteles Funda.

Răspuns Câştigător
| BlackRose08 a răspuns:

Eu vreau sa fiu avocata; x bineinteles daca nu reusesc o sa incerc sa duc mai departe afacerea parintilor mei (au un magazin, dar intentioneaza sa mai deschida si altele )winking.

13 răspunsuri:
| Bojthe a răspuns:

Fotograflove struck

| AFR81 a răspuns:

Eu vreau sa ma fac paramedic.Satisfactia ca am salvat o viata, urmata de multumirea rudelor si a victimei este extraordinara pentru mine.La fel de bine, insa, pot avea si esecuri in aceasta meserie cum ar fi moartea victimei...In fine, asta e dorinta mea.

| Niakit a răspuns:

Eu am vrut sa ma fac strangatoare de cutii de plastic, dar am ales sa ma fac pecoista, ca e mai banoasa treaba. restul =]]?

| XalexandraX a răspuns:

Eu vreau sa ma fac actrita sau cantareata poate ambele ori cum ceva la tvwinking

| borntotwerk a răspuns:

Buna,eu vreau sa ma fac manager, la fel ca tati meu.

| ZuzaTA a răspuns:

Heylove struck Eu vreau sa ma fac cantareata de muzica pop/rock. bineinteles ca sunt la scoala de muzica "Colegiul National de Arte Octav Bancila" Iasihappy la sectia muzicahappy fac pian, voce, cor, si canto'jazz,. si cand termin liceul dau la conservator, mai particip la concursuri si festivalehappy Sper sa ajung departehappy, si daca nu prea castig mare lucru, maa refer la bani. Fac o facultate de economie. oricum sa fie ceva banoshappybatting eyelashes

Ca sofer de tir, nu vei castiga cine stie ce bani, fiecare cum ii placebatting eyelashes

Fundita?batting eyelashesbatting eyelashes kiss

| AfroBă explică:

@Dydy Te contrazic total. Soferii de tir castiga de la 1500 Euro in sus. xD

| BlueBird a răspuns:

Periculoasa slujba ta :/ happy. Eu vreau sa fiu medic legist happy big grin Nu va ganditi la prostii; imi place sa aflu adevaru ' happy

| Nicole_8267 a răspuns:

Visul meu este sa devin fotograf, imi place sa pozez, sau sa fiu pozata de cineva primesc placere...))

| AfroBă explică:

@BlueBird De ce este periculoasa slujba mea?happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
M-am urcat deja în trenul vieții!
Pa, pa.

| BlueBird a răspuns:

Mie mi se face frica cand vad ditamai mastodontii aia de masini cu 50 m inaltime laughing De asta ziceam cai periculoasa laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa ma fac pilot de formula 1 sau de avion