| HotDark a întrebat:

Ce ziceti sa ma omor pentru ca nu pot fi cu fata pe care o iubesc?

8 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Eu zic să mergi mai departe pentru că nu merită să plângi (de omorât nu mai zic!) pentru nimeni, iar cei care merită nu te vor face să plângi.winking

| misu a răspuns:

Lasa neee

| happycolour a răspuns:

Nu, sinuciderea nu e o solutie in nicio problema, indiferent cat de grava ar fi. Problema ta, crede-ma ca nu e nimic pe langa dificultatile peste care o sa trebuiasca sa treci in viata. Si, apropo, e mare pacat sa te gandesti la sinucidere, dar sa si faci asta? Nu ai de ce sa "platesti" tu doar pentru o faza care o sa treaca. Capul sus, toate trec, viata merge inainte! happy

| iHeartKpop a răspuns:

Nup, de ce sa te omori?
du-te intr-un club, imbata-te, si ai sa vezi ca-ti trece

| MusicMakesmeSmile a răspuns:

Asta nu e o solutie credema.si eu am vrut sa fac asta din alte motive dar uite acum sunt fericita. daca ma omoram nu mai aveam sansa sa fiu.

| Clona18 a răspuns:

Sincer faci cea mai mare greseala daca te omori. Trebuie sa-ti continui viata, pentru ca in viata ai si suisuri si coborasuri, da' niciodata nu te da batut pentru ca mai in colo vei gasi pe cineva mai bun si care sa tina mai mult la tinewinking

| Patricia_6146 a răspuns:

Sinuciderea este o tampenie! Doar lasii fac asta, de ce ai face-o? Unii vor sa traiasca si nu au aceasta sansa ca mor de tineri si tu renunti asa usor pentru o fata! In plus, scuza-ma daca o sa par rea dar intrebarea ta este cam stupida, nu te supara. Cum sa intrebi niste necunoscuti daca sa te sinucizi sau nu?! Baga-ti mintile in cap! Gandeste-te si la cei care tin la tine.

| Danyelle a răspuns:

Eu zic ca-ti lipseste o doaga chatterbox