anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cer si eu un sfat laughing Mi-a placut nu de mult de un baiat foarte dragut cam tot ce mi-as fi dorit si normal ca nu m-a placut inapoi laughing Dar nu asta e problema. Problema e ca incerc sa uit de el dar de fiecare data cand ma gandesc 'Oare de cine sa imi placa si mie?' Apare el din nou si din nou si... NU MAI REZIST! Vreau doar sa scap de el si nu stiu cum. Dau funda! big grin

Răspuns Câştigător
| AirănMeidăn a răspuns:

Sunt cam in aceeasi situatie doar ca deja nici nu ma mai stresez atat. Uneori scriu ceea ce gandesc in legatura cu asta si imi mai trece, incearca si tu

| Miur a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Am incercat crying Si credeam ca sunt singura pana acum laughing

| AirănMeidăn a răspuns (pentru Miur):

Normal ca nu esti. Ca sa nu te mai simti singura, gandeste-te ca orice ai face, undeva mai e o persoana care face acelasi lucru

Dar nu ca ma simt singura laughing Adica sunt foarte fericita dar pur si simplu cand ma gandesc la el imi trece fiori prin tot corpul si fluturasi apar in stomac si vreau sa scap de asta happy

La mine e diferit

Cum de? Esti trista ca nu te place? crying

Nu. Nu sunt trista. Probabil ca daca as fi fost trista as fi plans
E frumos, intr-un fel, sa fii trist. Eu pur si simplu nu simt nimic. Nu sunt nici cum

Dar de ce? happy Viata e asa de frumoasa big grin Si daca tu cauti pe cineva o sa gasesti laughing Si gur viata nu e perfecta dar tot acel cineva o sa apara. Spre exemplu fratelui meu i-a placut mult de o fata insa ea era paralela cu el. Dupa ceva timp si-a gasit o prietena si acum sunt fericiti amandoi deci e cineva acolo pentru toti :*

Mersi, esti foarte draguta
M-a ajutat

Cu cea mai mare placere :*

18 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Singura cale, se vede ca esti indragostita rau de el. e sa gasesti pe altcineva care sa iti placa cel putin la fel de mult.

| Miur a răspuns (pentru T0T):

Am incercat si nu a functionat. E doar prea complicat sa gasesc pe cineva ca el :\ Stiu ca suna dramatic dar nu stiu cum sa o zic laughing

| T0T a răspuns (pentru Miur):

Timpul le rezolva pe toate.

Si nu e vreo solutie mai rapida? laughing

Ar fi fost frumos sa fie...

Dar totusi timpul asta nu prea merge... Adica chestia aste e de ceva timp :\ Si e exact ca la inceput :\

Va merge la un moment dat.

Ok deci nu m-ai ajutat straight face

Daca gasesti pe cineva care sa te ajute iti dau o medalie.