Vrei sa intri intr-o trupa de dans? Sau vrei sa ai o prietena? Ca sa iti faci o prietena nu e obligatoriu sa intri intr.o trupa de dans, zic. Nu iti e frica sa cunosti oameni noi, ce ai tu numeste timiditate
, nu e nimic rau in asta, asa e personalitatea ta! Cere ajutorul unui prieten sa te ajute sa cunosti o fata, daca nu fa-ti tu curaj! Ai un avantaj, esti baiat si este normal sa bagi in seama o fata, invers fi sigur ca nu o sa se intample curand, asa ca ia atitudine!
Esti barbat?
sau muiere?
ia-ti inima in dinti si invita o fata la un suc, sau ofera te s-o petreci pina acasa
ca sa poti discuta cu ea pe niste teme comune, mai spune cite o gluma sa nu pari prea serios.
Dar ma intai vezi ai grija de tine
spalate pe dinti sa nu miroase din gura si maninca guma.
piaptana-te, hainele sa nu fie murdare si botite, foloseste un parfum sau apa de toaleta. CU fata fii mai amabil gaseste o tema comuna.
eu nu stiu ce virsta tu ai dar mai incepe
sa mergi pe la sala incepe sa-ti modelezi un corp cit de cit, ca la fete le place cum si tie iti plac fetele cu un corp super(aici iti zic ca 70 ridicari la trunchi dimineata si 70 seara timp de un an o sa-ti faca un corp super)
Tatal meu a lucrat multi ani in fortele speciale si de la 7 ani ma impunea sa alerg sa fac exercitii, tot timpul imi zicea sa-mi modelez corpul, eu l-am urit pina la 15 ani foarte mult dar de la 15 ani cind am dat de... i-am spus tata-i te iubesc mult si-ti sunt nespus de recunoscator.
RazvanCazan întreabă: