| sebypetrescu921 a întrebat:

Cine imi poate da un discurs de sfarsit de cls 8 a pentru Director big grin?

7 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Permiteţi-mi, ca in numele clasei a VIII-a A, sa va impartasesc ultimele noastre impresii asupra a tot ceea ce am trăit in aceasta scoală timp de opt ani de zile.
Mărturisesc cu regret nespus ca timpul a fost necruţător cu noi, grăbindu-ne parca zborul spre alte inaltimi. Insa azi aripile s-au frânt, zdrobite de greutatea apasatoare a lacrimilor îndurerate ale despărţirii.
De pe câmpul amintirilor culegem astăzi flori de „Nu-mă-uita" însângerate si le colecţionam in cartea inimii sperând ca nu se vor ofili niciodată.
Deşi spinii trandafirilor ne-au urmat întotdeauna drumul anevoios spre victorie, am reuşit împreuna sa depăşim momentele neplăcute a acestei calatorii, bucurându-ne acum de mirosul si frumuseţea bobocului înflorit.
Zâmbesc la clipele datatoare de lumina: la prima poezie si serbările din grădiniţa, la scenetele binecunoscute dintre greier si furnica ce au colindat atât anii preşcolari cat si clasele primare.
Nostalgic mă cuprinde amintirea majoretelor vesele, imbracate in alb, ca nişte ingeraşi inocenţi si jucăuşi.
Si la incheiere...
Dar destinul e mut si surd la cerinţele noastre, aşa ca noi ne resemnam.
Totuşi nu vom opri potopul de lacrimi, nu vom opri durerea, doar o vom acoperi cu amintiri.
AMINTIRILE CLASEI A VIII-A!
happy bafta

| xXAlphaXx a răspuns (pentru OnuOnulică):

De unde i-ai dat Copy-pastelaughing

| sebypetrescu921 explică (pentru OnuOnulică):

Pentru Director am spus mei laughing

| OnuOnulică a răspuns (pentru xXAlphaXx):

De pe net laughing)

| xXAlphaXx a răspuns:

"Draga domnule director, Clasa noastra, am vrea sa tinem un mic discurs despre dumneavoastra, si cat va iubim noi.
Ati fost un director deosebit, unu-l special as putea spune.Desi noi v-am enervat, deranjat si chiar suparat, Ne cerem scuze, dar sa stiti ca noi tot va iubim.
Sa nu uitam toata minunatiile care le-ati facut pentru aceasta scoala si pentru noi, copiii."
Si Etc.

| Ivanovicius a răspuns:

Eu as spune sa iti faci tu un discurs decat sa copiezi unul de pe internet. Odata-n viata termini si tu a 8-a si uite ce faci? :\