| Cristinutza234 a întrebat:

Cine poate sa-mi spuna si mie care sunt semnele care iti arata ca s-ar putea sa ai ciclu? (Semne?) Multumesc oricum....SI VA ROG SA NU RADETI SAU SA FACETI INJURII LA ADRESA MEA, CA S-AR PUTEA SA VA BLOCHEZ! happy

4 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Pai o sa te doara burta jos cu vreo 3 zile inainte, or sa te doara sanii. dar nu este la toata lumea la fel. Durerile difera de la o persoana la alta. Trebuie sa fi tot timpul pregatita si sa ti in gentuta ta ce trebuie. Ciocolata neagra diminueaza durerile datorita continutului de cacao.

| ioana100 a răspuns:

Buna! cred ca fiecare fata a asteptat cu nerabdare momentul in care devenim"femei"happyBucura0te cat mai esti mica,este foarte neplacut, ca mersul la plaja, la biserica si in oricae loc sa se lege de acest lucru!
Simptomele sunt diferite.Te va durea putin burta, posibil si capul, te vei simpti foarte extenuata.inainte cu 2-3saptamani vei avea ca un fel de secretie albicioasa.Nu-ti fa griji,cred ca toata lumea am avut emotii si ne imaginam cum o sa fie,inainte de acest eveniment, cand o sa se intample, o sa devina obisnuinta, va pare un lucru foarte normal.
Nu cred ca ar putea sa rada cineva de asa ceva, mi se pare un lucru normal sa intrebi lucruri legate de sanatatea ta.
Sper ca te-am ajutat!

| LolaLollita a răspuns:

Simptomele sunt diferite de la o fata la alta. Dureri de burta, ameteli, dureri de cap, dureri la nivelul sanilor. La mine uneori se manifesta prin super energie (fara dureri deloc). Eu una nu am asteptat deloc momentul asta si ma enerveaza in fiecare luna.

| taniussa97 a răspuns:

Pai cand iti vine menstruatia automat te patezi deci asa iti dai seama.