anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, TPU!
Colegele mele de clasa se comporta urat cu mine degeaba, doar pentru ca sunt invidioase. Fac orice ca sa am o imagine proasta in fata profesorilor, rad de hainele mele si imi pun porecle rautacioase. Eu incerc sa nu le bag in seama, dar mereu se agata de orice si, desi ele sunt de vina, ma fac pe mine vinovata.

Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cinste ție că ești în centrul atenției, alții doresc să fie și nu pot.
Câinii latră, ursul merge.
Nu au valoare. Crede în tine.
Pa, pa.

8 răspunsuri:
| NUTREBUIENUME a răspuns:

Arata-le ca esti mai tare ca ele, incearca sa dezvaluiesti ca sunt invidoase! Si eu sunt cam la fel cu toti colegii mei, odata un profesor mi-a luat partea si a spus sa nu mai fie invidiosi, ca se fac de ras singuri! Dupa, nimeni nu s-a mai purtat urat cu mine, incearca sa faci pe victima in prezenta profesorilor la scoala, astfel unul dintre profesori mai inimosi iti va lua apararea. bafta multa :* funda?

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Am trecut prin ceva asemanator.
Esti la liceu sau generala?
Daca esti inca la generala, stai calma, o sa scapi de colege. Daca esti la liceu aceeasi chestie.

Nu le da importanta, arata-le ca nu iti pasa de ceea ce cred ele.

Imi inchipui ca sunt invidioase din cauza ca tu inveti bine.
Nu ai ce sa le ceri, unde minte nu e, nimic nu e.
O sa scapi de ele, nu te stresa, nu iti face bine!

| mixxjim a răspuns:

Niciodata nu o sa poti fi pe placul tuturor, asta-i clar. Insa daca nu prea intri nimanui in voie poate ar trebui sa te gandest daca nu cumva ai si tu partea ta de vina pe undeva happy Adevarul e intotdeauna undeva la mijloc, indiferent de situatie. Daca vrei sa fii tu in continuare, cu hainele tale, cu atitudinea ta, cu tot restul, atunci nu trebuie s ale bagi in seama. Daca tii la parerea lor si la compania lor poate ar trebui sa schimbi un pic cate ceva si la tine happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Sa le ignori, pur si simplu!
Nu trebuie sa pui la suflet rautatiile oamenilor!
Te pup!

| pastru009 a răspuns:

Adevarul este ca si baietii din clasa mea fac la fel, nu mie, unui alt coleg dar vad ce ii fac si imi pare rau pentru el.
Copiii ce fac acest lucru nu au cei 7 ani de acasa si nu au invatat cum sa se comporte in public si cel mai important cu familia si prietenii.
Ignora-i pe cei invidiosi si traieste-ti viata. Ignora-le si va fi totul bine.Sa stii ca ai mare dreptate despre ceea ce ai zis: "sunt invidioase".Tu ignora-le si ele isi vor primi pedeapsa de la Dumnezeu.Sa stii ca el acorda o pedeapsa blanda dar totusi grea de suportat celor pacatosi ce isi fac pacatele cu mana lor!
Sper ca ti-am fost de ajutor! Dar nu strica sa te iei si dupa sfaturile lui oAntiidot.
Noapte buna! Funda?

| AngelHugz a răspuns:

E o intrebare buna happy

| Sophieeeeeee a răspuns:

Pur si simplu nu le baga in seama... Stiu, e greu, dar daca vor vedea ca te enervezi, te vor lua mai tare la "misto". Sau vorbeste cu invatatoarea/diriginta/dirigintele tau chiar si cu parinti tai) despre asta... Vor rezolva ei problema.

Si intr-adevar, nu ai cum sa fii pe placul tuturor. big grin

| oAntiidot a răspuns:

Deci. Ai aceeaşi problemă ca şi mine. Şi eu eram la fel cu colegele mele, dar acum suntem bine. Deci. Ştiu ce fel de caracter au colegele mele, şi probabil acelaşi caracter au şi colegele tale. Îţi spun eu, nu o să înceteze niciodată. Tu doar trebuie să prinzi puţin curaj şi să vorbeşti cu ele. Dacă nu înţeleg de vorbă bună, le răspunzi şi tu cu acelaşi comportament. Ori asta, ori aştepţi să îşi revină ele de la sine, şi să înceteze.
Sper că ţi-am fost de ajutor! Te pup, mult noroc. :**