| Twain a întrebat:

..Cred ca la o fata ii place de mine..numai ca ea trece pe a-11a si eu pe a-8a si mno mi-a zis ca sunt dragut si tot imi spune sa merg pe la ea (eu sunt cu frate-so in echipa de fotbal ) si ma mai ducea cand mergeam la antrenamente dar acum ea m-a chemat si tot imi zicea ca e singura acasa. Vrea sa stea cu mine sau doar isi bate joc de mine?

Si daca vrea sa stea cu mine cum sa vorbesc cu ea cu sa ma comporat?

3 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Cam mare diferenta.La varstele astea chiar conteaza cativa ani.Tu o cunosti mai bine si stii ce are de gand...

| Alexxxxx1 a răspuns:

Pai cre ca stii proverbul : dragostea nu are varsta...
Insa,daca stau sa ma gandesc la situatia ta, eu sincer asi crede ca isi bate joc de minelaughing si eu merg in a optawinking
Insa asta depinde de fiecare persoana in parte,trebuie sa o cunosti cat-de-acat si doar tu stii daca isi bate joc de tine, eu am avut incredere intr-o fata asa:nu era diferenta de varsta,ci de popularitate-era dintr-un sat si ea miss popularitate pe acolo... Insa eu am cunoscut-o mai intai, i-am acordat incredere si totul a iesit perfect big grin
Daca vei merge la ea, trebuie sa vorbesti cu ea ca si cu orice alta fatawinking
Iar daca vei vedea ca da anumite semne ca ii place de tine, si tu vrei o relatie cu ea,, flirteaza,,, procedeaza la fel ca si cu restul prietenelor/iubitelor talewinking
Mult norocwinking

| MrGreen098 a răspuns:

Salut. Dupa cum spunea si Alexxx Dragostea nu are Varsta... Dar dupa ce mi-ai povestit tu acolo. Este o situatie mai complicata. Daca te cheama cand e singura acasa vrea alt ceva de la tine (de preferat daca te duci sa iei un prezervativlaughing ). Incearca sa vb cu ea si sa dai la sentiment daca ma intelegi. Acuma na depinde si de tine ce vrei de la ea. Daca ea vrea o relatie. O sa se tina de tine un timp. Sper ca te-am ajutat.