| Ioana998814 a întrebat:

Cred ca m-am indragostit de un coleg din clasa. Il cunosc de anul trecut, insa nu eram in clasa cu el atunci si acum intr-a 9 a am nimerit in aceeasi clasa. Imi place cum imi rosteste numele, are asa un mod special de a face asta si zambeste aproape de fiecare data cand vorbeste cu mine. E foarte gentil, si amuzant si face chestii handmade (bijuterii, decoratiuni etc)... e perfect... numai ca e de alta religie si mama se teme sa nu ma atraga la religia lui ( desi eu ma consider destul de sigura pe credinta mea).

Ne intelegem foarte bine, numai ca am impresia ca in fiecare dimineata o luam de la inceput. Adica pe parcursul unei zile ne apropiem unul de altul si a doua zi trebuie din nou sa incercam sa ne apropiem ca si cum ziua precedenta nu ar fi existat. Nu stiu, asa am eu senzatia.
Nu stiu cum as putea sa fac sa ramanem apropiati si poate cine stie sa fim impreuna candva.
Multumesc de ajutorhappy

Răspuns Câştigător
| MyaEmy a răspuns:

Incearca momentan sa fii tu insati si sa lasi lucrurile asa cum sunt.Atunci cand vei simti ca esti foarte indragostita de el(fluturasi in stomac, sa simti ca nu-ti mai incape inima in piept cand il vezi etc), incearca sa ii arati ca il placi mult.Si in legatura cu mama ta, povestestei in fiecare zi momentele frumoase petrecute cu el si cat de grozav este, iti garantez ca o sa o mai imbunezi.
Sper ca te-am ajutat happy

1 răspuns:
| xFakeSmilex a răspuns:

Spune-i ce te deranjeaza si iesiti undeva in afara scoli. Asta va ajuta.
Mult noroc cu el!