Iubirea este incontrolabila, de ce te-ai simti vinovata pentru ceva ce nu poti controla? Dar cu singuranta, daca respectivul o iubeste pe prietena fetei in cauza, aceasta il va uita daca stie ca n-are vreo sansa!
Pai eu sunt de parere ca orice pe lume se poate de cotrolat, chiar si iubirea si moartea.
Nici intr-un caz, astea nu se pot controla, astea vin de la sine. Moartea reprezinta sfarsitul ciclului vietii. BIne, daca te sinucizi, o poti controla, dar nu despre asta era vorba.
Te poti indragosti doar de persoanele cu care petreci timpul, asa ca poti controla cu cine petrec cel mai mult timpul, iar moarte se poate de controlat daca mereu esti pregatit.
Pai nu pot spune ca te poți băga între ei, însă nici să te uiți spre ei cu bucurie nu poti
E important daca e vorba de "placut' sau de "iubit"...Atat timp cat doar iti place de el si nu faci nimic ca sa le strici relatia, e ok.
Dar sti ca e o regula, nescrisa dar foarte importanta, cel putin din punctul meu de vedere, care spune ca fostul sau actualul prietenei tale e off-limit.In unele cazuri chiar si un potential viitor.Asta depinde mult si de ce fel de prietena ii esti sau iti este
Nu tu controlezi ce simti, si, eu te sfatuiesc sa te retragi, prietenii raman, iubirile pleaca, nu ar fi bine sa strici relatia de prietenie dintre voi 2 pentru el, acel baiat va pleca, stii proverbul ala cu iepurii.
Stiu ca este greu, ca o vezi pe ea fericita, pentru o secunda, uneori, ai simtit si un pic de gelozie, i know, dar chiar daca este greu trebuie sa iti duci inima spre un alt baiat, ca sa il uiti pe actualul prietenei tale! Te pup!