Sunt varsator dar nu crede in zodii fiindca suntem milioane de varsatori pe planeta este clar ca catorva li se adeveresc.
Si eu sunt varsator (23.01.98) si la mine s-a potrivit in proportie de 90% descrierea zodiei, că dacă te iei dupa ce spun ăștia in zodiacul de zi cu zi nu se adevereste nimic.
Ce naiba. Paranoicilor.
Nu tot ce zboară se mănâncă.
Nici nu știu, că nu urmăresc/citesc zodiacul ăsta, eu o consider o pierde de timp și o prostie și e făcut pentru a scote bani din reclamele afișate pe site și din ăștia care-l citesc. Ăhăm, acum sunt doar basme după părerea mea.
„Săgetătorul azi
12 ianuarie 2017
Desi treceti printr-o perioada dificila pe plan financiar, reusiti sa ramaneti optimist si incercati sa va mobilizati partenerii de afaceri.
Sunteti predispus la accidente. Va sfatuim sa dati dovada de prudenta in tot ce faceti."
Mda. Uite că am fost plecat azi și nu s-a întâmplat nimic, ba chiar mi-a mers foarte bine, exceptând frigul. La 1 nu comentez nimic că n-am parteneri de afaceri. Dăh.
Nici una nici alta. :))
http://www.eastrolog.ro/zodiac-european/
Mersi frumos de link, cum mă așteptam. Tot nu-mi schimb părerea despre zodiac. Tot nu cred că poți să ghicești viitorul, că dacă era așa. Nu exista 6/49.
Știu la ce te referi, la personaliate dar. mnu. nu văd sau nu vreau să văd ce există vreo asemănare de personalitate.
Eh, daca nu vrei sa te uiti asta e.
Acum nici nu stiu cat e de stralucit acel site, stii cum e, cand ai nevoie de ceva, atunci nu gasesti.
Cert e ca din cate am verificat eu se potrivea si la mine si la prietenii mei. Chiar aveam un prieten care afirma ca nu crede in zodiac si chestiile de genu, dupa ce i-am dat cateva citate si-a schimbat parerea.
Cu horoscopul si viitorul ai foarte mare dreptate, e o prostie totala.
Eu cred ca e adevarat. Si Mie mi s-a adeverit aproape in fiecare zi si citesc horoscopul mereu. Eu sunt balanta apropo
anonim_4396 întreabă:
Andreiu201 întreabă: