| Sailor1 a întrebat:

Cum as putea sa scap de emotii? Nu vreau sa ma laud, sunt un om foarte capabil, am incredere in mine si in fortele mele, pot sa fac fata situatiilor dificile, batailor(am facut karate ani buni, acum lupte), nu ma pierd, nu ma panichez, etc. Bun, ce am zis pana acum se vede din afara, dar numai eu stiu ce e in sufletu meu(sau in stomac) cand sunt supus unor provocari(oricare ar fi ele), ma ia o transpiratie rece, inima imi bate cu putere, am un fel de fluturi in stomac, emotii, etc, chiar si la chestiile mai minore. Cum as putea sa scap de asta? Am 17 ani
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| CristianT a răspuns:

Stiu senzatia,de exemplu cand vrei sa faci ceva,si ai emotii,incerci sa te calmezi,sa te obisnuiesti cu ideea ca trebuie sa o faci,si incerci sa-ti impui sa mergi mai departe, dar in momentul in care esti pe cale sa o faci, parca vine un nou val de emotii, care iti inmoaie genunnchii, te incremenesc...se intampla frecvent,e normal,nu suntem din piatra,nu am mai fi oameni daca nu am avea emotii, pana si animalele au temeri, ideea e ca eu de obicei, cand vine acel val de emotii cate te "incremenesc", incep sa si tremur...si de multe ori imi impreunez mainile,imi incrucisez degetele,cam cum faci cand spui rugaciunea,si le tin strans pentru a nu le mai vedea tremurand,inchid ochii,si respir adanc,de mai multe ori,ajuta foarte mult sa iti masezi tamplele,si cand crezi ca esti gata,deschizi ochii si nu te mai opresti,nu mai eziti,cand deschizi ochii nu mai astepti sa te loveasca din nou emotiile,pleci instantaneu,faci ce trebuie sa facibig grin dupa faza cu inchisul ochilor, masatul tamplelor, nu mai lasi un nou val de emotii sa te ajunga, ai si plecat, spirt! big grin sper sa mearga si la tine big grin funda? happy

1 răspuns:
| Youcandoit a răspuns:

Pai esti om, e normal sa ai emotii fara sa ti cont de imprejurare, iar din moment ce ceilalti nu vad asta mai bine pentru tine.happywinking