Ce dieta frate... va luati dupa toate dietele si va faceti organismul praf...si eu am slabit si nu a trebuit sa tin vreo dieta minune.
Ar trebuie sa nu mai consumi urmatoarele :
-Dulciuri
-Prajeli (exemplu, cartofi prajiti)
-Chestii cu grasimi (stii unele tipuri de carne au grasime)
-Chestii de la fast-food (stiu ca multi se omoara cu ele, eu niciodata nu prea am mancat de la fast-food)
-Chipsuri (sa zicem ca sucurile sunt acceptabile.dar cu masura)
Incearca sa mananci :
-Legume
-Fructe (poti face si salate daca iti plac)
-Lactate
-Carne la gratar (fara grasime)
-Peste
Si chestia e sa faci sport... nici mie nu imi place chestia asta
Oricum eu nu am depus un mare efort, doar mergeam la sala de 2-3 ori pe saptamana.
Daca vrei poti sa te duci si de mai multe ori pe saptamana sau sa alergi prin parc daca nu ai posibilitatea unui abonament.
E foarte bine ca faci handbal. Presupun ca singura ta problema este alimentatia.Nu trebuie sa ai nici o dieta sau altceva. doar sa nu mai mananci anumite lucruri care ingrasa foarte mult.
Si nu manca dupa ora 6-7 seara.
Nu manca nici prea multa paine.Incearca sa iti impui un numar anume de felii pe zi.Eu mancam 4 pe zi de exemplu...acum depinde si metabolismul fiecaruia.
La unii arderile sunt mai rapide, la tii mai incete.Intr-o luna-doua ar trebuie sa se vada ceva; D
Incearca sa faci si exercitii pentru zonele respective.
Eu am o ptietena care a tinut o dieta mai ciudata, dar care functioneaza...si anume: timp de " zile una dupa alta a mancat dupa fiecare masa o lamaie goala(e cam ciudat dar merge) si dupa maxim o luna ea a slabit 8 kg si a mancat 8 lamai.incearca, nu ai nimic de pierdut. succes:*