| Siksaksok a întrebat:

Cum corespund zodiile din zodiacul chinezesc cu zodiile din zodiacul european. Exemplu: fecioara corespunde cu zodia sobolan din cel chinezesc.

Răspuns Câştigător
| RCristofor a răspuns:

Salut,poftim acest link: http://horoscop.rol.ro/calcul-zodie-chinezeasca/ introdu data nasterii iar dupa iti va arata exact toate detaliile despre zodia ta in horoscopul chinezesc. Astept funda. Bafta!

| Siksaksok explică (pentru RCristofor):

Asta stiu dar vreau sa stiu si celelalte zodii fara sa pun data nasterii ca stiu ca zodia mea este sobolan in horoscopul chinezesc. mersi oricum

13 răspunsuri:
| AstroAlex59 a răspuns:

Mentalitate orientala, ma refer aici strict la cea chinezeasca, este foarte profunda. Zodiacul european este mai simplu decat zodiacul chinezesc.
Zodiacul chinezesc se bazeaza pe cele 12 zodii dar si pe cele 4 elemente astfel exista
dragon de foc
dragon de aer
dragon de pamant
dragon de apa,
aceaste repartitie se aplica la toate zodiile, prin urmare exista 48 de combinatii posibile. Un ciclu zodiacal chinezesc dureaza 48 de ani pana se revine la zodia primara guvernara de elementul primar. Zodiacul chinezesc nu se bazeaza doar pe zodia anuala gen sunt sobolan de pamant si gata, nu. Se face o analiza completa unde orei nasterii ii corespunde o zodie si element, zilei de nastere la fel, lunii de nastere tot asa si in safrit si anului. In acesta se mai adauga elementele ying si yang. Exemplu:
Esti bivol de foc(anul) cu ora nasterii capra de aer yang, ziua bivaol de aer yin si luna sarpe de fac yin. Acest calcul se numestre Coloanele destinului. Iar acum se aoserva elementul predominant in exemplul nostru este aer yin adica adierea de vant. Deci prin urmare aceste corespondente complexe nu pot fi corelate cu simplitatea zodiacului european. Chiar daca in prima faza zodiacul european pare simplu in esenta este foarte complicat. Aceste concepte de gandirea au fiecare rolul sau si nu este ok sa amestecam concepte de gandire diferite, cea orientala cu cea occidentala.

| AlleAlex a răspuns:

Buna depinde anul in care te-ai nascut. De ex daca esti nascut in 1996 atunci esti sobolan

| Siksaksok explică (pentru AlleAlex):

Aaaa... am crezut ca depinde de luna cum depinde la cel european...ms

| AlleAlex a răspuns (pentru Siksaksok):

Npc

| RCristofor a răspuns (pentru Siksaksok):

Oricum cred ca merit o funda macar pentru efortul depus si raspunsul prompt.

| Siksaksok explică (pentru RCristofor):

Uite mai sus

| Zaied a răspuns (pentru RCristofor):

Nu mai cersi ba fundelaughing

| RCristofor a răspuns (pentru Zaied):

Zaied citeste aici:

CERȘÍ, cerșesc, vb. IV. 1. Intranz. și tranz. A cere de pomană; a cerșetori. 2. Intranz. A cere ceva cu stăruință (ca un cerșetor); p. ext. a se înjosi cerând ceva. – Din cere.

Si am plecat, pa.

Vezi emoticonul zambaret? Asta inseamna ca a fost o gluma.Te pup.

| RCristofor a răspuns (pentru Zaied):

:)) sunt homofob, asa ca stai departe.
A da, sa te scutesc de cautarea in dex:
http://www.dictionar.1web.ro/dictionar-roman-roman/homofob/

Stii,mie-mi cam place de tine, pari un baiat frumos si inteligent.Ce zici, ne vedem la un suc?winking

| Dimitriu_Diana_1970 a răspuns:

Corespondența zodiei Fecioară în zodiacul chinezesc: https://www.zodiacool.ro/......esc-100035