anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum de unii sunt mai apreciati si mai cunosti pe facebook sau ask.fm? Adica au multe like-uri pe facebook,multe comentarii, prietenii numai spun.Pe ask au sute de mii like-uri, mii de intrebari si nu stiu cati ii au la follow.Adica si eu am 80 de like-uri pe facebook la poze, 20 la postari, 1.100 de prieteni, destule intrebari pe ask si 8.000 de like-uri pe ask + 451 de persoane ma urmaresc.Cum sà devin mai cunoscut,sa imi sporesc succesul, sa imi fac mai multi prieteni?

2 răspunsuri:
| ElleAhx a răspuns:

Asa si daca au mii de like-uri pe facebook, ce? Crezi ca in asta consta popularitatea, sau lucrurile care conteaza cu adevarat in viata? As putea sa stau sa iti scriu mii de randuri explicandu-ti ca peste cativa ani nimanui nu o sa ii pese ca esti cutarescu de pe facebook cu nspe mii de like-uri la poze, dar stiu ca in ziua de azi tuturor le pasa sa fie populari pe internet, iar in viata reala sa nu aiba nici macar un prieten pe care sa se bazeze la nevoie. Gresesc undeva?

| Cigarettă a răspuns:

Vrei prieteni atunci socializează[ faţă în faţă]. Şi pune-ţi întrebarea:Chiar crezi că dacă au mii de prieteni pe facebook, mii de like-uri bla bla bla pe site-urile de socializare, crezi că şi faţă-n faţă e aşa? Eu nu prea cred asta! Am multe "cunoştiinţe" care pe facebook sunt "vedete" şi faţă-n faţă abia dacă îi bagă 5 persoane [prietenii lui/ei după facebook] în seamă happy