Depinde. Mie-mi place ca cineva să vorbească cu mine în așa fel încât să dezbatem amândoi câte ceva, diferite teme, subiecte. Îmi place ca celălalt să fie natural, ca atunci când vorbește cu mine să fie el, nu să se ascundă sub vreo mască și nicidecum să fie ce nu e, că-mi dau seama și se simte. Vorbește cu ea, simplu. Întreab-o lucruri despre ea și încearcă să formezi conversații din asta. Și încă ceva: nu te aștepta să te placă după primele trei zile, e nevoie de timp și răbdare. Depinde de persoană, vere. Fii natural cu ea.
Daca fata nu te place, nu vei putea face nimic, indiferent cat de mult ti-o doresti!
Nu intrebarea este grea, ci rezolvarea ei!
Din pacate, nu poti convinge pe cineva care nu are sentimente pentru tine, si nici nu o poti forta sa te placa, sau sa te iubeasca.
Nu poti sa faci pe cineva sa te placa daca nu te place, trebuie sa vezi daca ea simte ceva pentru tine si apoi sa incerci sa ii demonstrezi tu ca o placi
Trebuie să ai ceva în comun cu ea, să îţi placă aceleaşi lucruri ce îi place ei. Cred că asta ar atrageo şi ar fi interesată ştiind că îţi plac aceleaşi lucruri ca şi ei.
rgm întreabă: