Poate ca orgoliul ei este prea mare si din o mica greseala ea iti intoarce spatele.Asa am patit si eu acum 3 zile.Mi-a spus ca sunt egoist, chitra chestii ca nu-mi pas decat de mine ceea ce m-a deranjat iar ea nici nu vroia sa-i zic ceva dar cum sa tac dupa ce mi-a zis.Si i-am confirmat ca in afara de Dumnezeu si familie pe care ii iubesc mai mult decat pe mine, e normal sa ma iubesc pe mine mai mult decat pe prieteni si i-am zis ca toti sunt asa.Dar sunt sigur ca ea a facut asa din cauza orgoliului prea mare.Suntem aceeasi zodie, si eu sunt orgolios dar in fata unei fete mai dau la o parte orgoliul. Poate ca este si faptul ca amandoua sunteti fete si baietii si fetele renunta mai repede unii la altii. Daca era baiat probabil se intorcea inapoi la tine.Dar stai impacata cu gandul pentru ca sunt sigur ca nici ea nu te-a uitat si nici nu o va face.
Nu o pti face.Deodata ce cineva ti-a intrat in minte si in inima este greu sa le scoti de acolo.In unele momente uiti de ea dar cand iti vei aduce aminte iti va ramane imaginea acolo un timp bun.Imi pare rau.Stiu ce inseamna.Dar viata merge inainte si trebuie sa o traiesti!
Si eu am fost in situatia ta. Dar nu o poti uita oricat ai incerca. Din moment ce ea a fost ca o sora pentru tine o sa ramana mereu intr-un colt din inima ta. Oricum asta inseamna ca ea doar si-a batut joc de tine si nu te-a considerat niciodata o sora. Ori incercati sa va impacati ( in caz ca ea isi schimba atitudinea ) ori o inlocuiesti cu altcineva (asa o sa o mai uiti ). Sper ca te-am ajutat Bafta. ^^
Eu sunt la moment in fix asa o situatie si chiar ma tradat o sai arat indiferenta mea fata de ea si sunt sigura ca tot ea o sa ajunga la mine ..la fel iti sfatuiesc si tie.
@xTakeMeHighx3 da, cred ca o s-o inlocuiesc, pentru ca oricum a fost atat de rea in cat sa spuna tuturor ce am impartasit cu ea. halal sora si eu.
multumesc mult de tot ca m-ai ajutat
@Pozitivca multumesc, asa o sa fac. dar vezi ca eu ma impacasem cu ea inainte, da doar ca sa ma scoata din oras. vroiau sa ma bata. din fericire eu am protejato de atate ori inainte ca ii stiam deja slabiciunile. ai grija
Nu retrai, fii sigura asta tot cu vremea se intoarce si tia ti-a fost o lectie cine iti este pretena si cine profita de oameni. Succes!
Esti nascuta in 97, ai 15 ani. Explica-mi si mie cum se manifesta dusmanii astia aprigi.
cristina întreabă: