Eu am 21 de ani si nu am avut niciodata mai mult de 61 de kg deoarece am metabolismul bun si indiferent de cat si ce as manca nu puneam in greutate si aveam si abdomenul plat. De 2 luni merg la sala si am reusit sa ajung la 64 de kg ceea ce pentru mine este un miracol. Am mancat normal 3 mese pe zi si mergeam la sala de 4 ori pe saptamana cel putin, cate o ora si jumatate. Important este sa gasesti greutatea potrivita tie pentru a putea utiliza aparatele ca sa poti face maxim 8 repetari a cate 3-4 serii, iar dupa fiecare o saptaman jumate/doua sa cresti cu cate 2.5-5kg aparatele pe care le utilizezi ca sa pui masa musculara si sa nu stagnezi.
Fii serios! Nu te ingrasa! E mai bine mai slabut si puternic decat plinut si slab (la forta ma refer!), apoi esti protejat oarecum de boli, deci nu te prosti. Mananca normal, sanatos, fa-i sport, plimbari in aer curat, mananca fructe, legume, carne cu masura, oua si atentie la grasimi! Cu timpul vei mai lua ceva! Atentie la somn, munca fizica sau psihica, stresul etc! Numai bine!
Faci sala, sau te apuci de street workout, iti trebuie doar rabdare si ambitie
Andrei67y5 întreabă: