| abctttt245 a întrebat:

cum pot creste cat mai mult in inaltime?
am 15 ani si 1.68 si vreau sfaturi adica ce sa mananc si ce sporturi sa fac sa pot creste cat mai mult

6 răspunsuri:
| Ara997 a răspuns:

Volei

| ovidiu123432 a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci, fiecare are o inaltime, ai 15 ani o sa mai cresti cativa ani sau depinde de fiecare, nu trebuie sa te legi te maini si de picioare sau nu mai stiu eu ce, e total aiurea.

| 6Anonim9 a răspuns:

Nu exista sporturi care sa te ajute la cresterea in inaltime. O sa-ti dai banii degeaba. Totul depinde de genele tale si de nutritie. Daca mananci cat si ce trebuie, o sa ajungi la inaltimea genelor tale. Daca nu, nu.
In sporturile astea asupra carora s-a abatut mitul cum ca ai creste, joaca doar oameni inalti, nu oameni scunzi care au crescut pe parcurs. Daca acest mit era realitate, atunci aveam numai oameni inalti pe lume. Fiecare are ocupatia pentru care "a fost facut". Numai bine si sper sa mai cresti!winking

| sir sanjei a răspuns:

Te atarni de o bara si iti legi greutati de picioare. Zilnic cate 5-10 minute. Cand simti ca poti mai mult maresti kg-le pe care le legi de picioare.
Si contact sexual sau labuta cat mai putina.
Eu am crescut aproape 12 cm intr-un an.
De mancat sa manci cat mai bine ca organismul sa poata prelua necesarul pentru cresterea ta in inaltime!
Spor la crescut!

| PsihologMariusIftimie a răspuns:

Cand eram in clasa a 7-a am observat ca fata pe care o placeam crescuse ceva mai inalta decat mine. M-a ingrijorat chestia asta si m-am apucat de baschet, in sensul ca jucam cel putin o data sau de doua ori pe saptamana, cateva ore. Jucam cu prietenii, pe terenul de baschet al scolii, nu la un club sportiv. Rezultatul a fost vizibil, iar la sfarsitul clasei a 8-a, la banchet, am salutat-o de sus pe tipa. Eram mai inalt decat ea, binisor. big grin Succes!

| Pandarzv a răspuns:

Salut.
Sa nu mananci prea mult fast food ca sa nu cresti in latime.
Si ca sport: baschet, inot, volei