| MiculFaraon a întrebat:

Cum pot incepe o conversatie cu o fata pe facebook care o plac dar nu o cunosc abosolut deloc! Fata in fata imi este mult mai usor cu o persoana dar daca nu o cunosc nu am cum. Intrebarea mea este cum sa incep conversatia si nu as vrea sa fiu plictisitor sau stresant. Imi este oarecum greu la inceput dar dupa gasesc subiecte. Dau funda, multumesc!

3 răspunsuri:
| AliTheo18 a răspuns:

Pentru inceput ar trebui sa-i dai niste likes. Daca iti da inapoi, e semn bun. Asa fac eu. laughing Si apoi vorbesti cu ea. ''Buna, te deranjez, multumesc pentru likes'' apoi o intrebi ce face, intri in vorba cu ea, normal, o intrebi cati ani are, la ce scoala e, ce filme ii plac, muzica, animale preferate, ce ii place sa faca! Si usor usor, o sa fie totul bine, si o sa incerci sa o cunosti mai bine.Ai grija, unele fete sunt rele! Daca fata arata ca e plictisita, o sa dea semne, raspunde putin, nu raspunde rapid, nu spune prea multe, intelegi? Uneori si un emoticon cu un pupic e foarte important, intelegi? Cam asa! Fi tu insuti, si daca te place, asa cum esti, e mare lucru! Dca nu ii place, asta e! Mai sunt destule fete! Succes!

| Coquinetza a răspuns:

Ii zici ca ai piramide pira pira mide.

| 18Marius a răspuns:

Sa vorbiti happy despre voi si pana in timp cand iti vine sa zici ceva despre ea o placi happy si ii zici in fata daca o doresti ca prietena sau iubita