| Cata164 a întrebat:

Salut TPU
Cum pot sa fac o fata sa ma ierte
Nu am mai bagat-o in seama de ceva timp am avut niste probleme
Si s-a despartit de mine
Cum pot sa o recuceresc
O iubesc mult

3 răspunsuri:
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Simplu,ii ceri iertare si gata,ii promiti ca ea o sa fie mereu pe primul loc,ca o sa ii dai mereu atentie la tot ce iti zice si gata.
O sa te vada ca esti sincer cu ea si o sa te ierte,daca o iubesti atat de mult,umileste-te in fata ei ca sa te ierte,pupai mainile si stai in genunchi daca nu iti accepta scuzele din prima,arati ca tu chiar inca mai tii la ea,ii explici ce s-a intamplat,care a fost problema si gata.
Crede-ma,o sa trebuiasca mult timp sa ii recastigi iarasi increderea,deoarece pe asta e bazata cel mai mult o relatie.
Adu-i si un cadou,niste flori, un colier, o bratara, ceva, o cutie cu bomboane.
Pace si iubire!

| RaspunsuriSerioase a răspuns:

Explica-i problemele tale deschis, o sa aprecieze faptul ca nu tii secret fata de ea problema pe care ai avut-o apoi cere-ti scuze evident si acorda-i atentie in perioada urmatoare ca sa ii recastigi increderea.

| Miru345 a răspuns:

Nu e asa de usor sa recuceresti o fata, mai intai de toate, trebuie sa ii ceri iertare (nu se va primi din prima.)apoi ceva inventeaza si tu fel de fel de surprize. flori, cadouri spunandu-i cat de mult o iubesti si cat de mult tii la ea si alte cuvinte frumoase, daca nu vrea sa te asculte sau se supara mai rau, atunci, daca o iubesti asa mult si vrei sa fiti din nou impreuna, trebuie sa fii tare si sa insisti, sa mergi mai departe si sa-i dovedesti ce simti pentru ea, trebuie sa lupti pentru ceea ce doresti! ..Si dupa toate astea, daca te mai iubeste, sigur te va ierta! depinde ce simte ea deja! Iti urez succes si inca odata sa lupti si sa fii tare daca vrei sa castigi! Sper ca te va ajuta sfatul meu si veti fi impreuna., Fericire!