Te-ai gandit ca poate tu strici cearcanele?
Somnul e singura solutie buna, daca nu esti in stare sa te documentezi putin, macar intreaba-ti parintii -_-"
Pentru ca de cele mai multe ori cearcanele apar din cauza oboselii cronice, a stresului, a orelor lungi petrecute in fata calculatorului sau a televizorului, dar si din cauza fumatului si a dietei nepotrivite cel mai bun tratament este schimbarea stilului de viata.
Daca acest lucru nu este posibil atunci te poate ajuta urmatoarele metode naturiste:
- Aplicarea feliilor de cartofi pe pleoape, timp de 10-15 minute. Te speli apoi cu apa calduta.
- Aplica comprese reci cu infuzie din petale de trandafir. O lingura de petale uscate la 100 ml apa. Se folosesc trandafirii de dulceata.
- O metoda clasica de combatere a cearcanelor este "lingura din congelator". Pune doua linguri din inox in congelator pentru jumatate de ora, apoi le scoateti si maseaza cearcanele cu partea bombata a lingurei.
- Este eficient si tratarea cu felii de castraveti. Taie feliute de castravete si sa le aplica pe ochi.
- Masca din lapte praf si miere. Amesteca o lingurita de lapte praf cu 1 lingurita de miere de albine. Apoi aplica aceasta compozitie peste cearcane si lasa sa actioneze timp de 15-20 de minute.
- Masca din galbenus de ou este foarte buna daca o folosesti o data pe saptamana. Ai nevoie de putin ulei de migdale dulci, putin galbenus, cateva picaturi de zeama de lamaie si un varf de cutit de praf de borax. Se amesteca bine toate substantele si se aplica de jur-imprejurul ochilor. Dupa 10-15 minute se clateste cu multa apa clada.
Daca nu reusesti sa scapi de cearcane cu tratamente naturiste poti folosi produse cosmetice pentru mascarea lor. In acest caz cei mai buni prieteni sunt anticearcanul si fondul de ten.
http://www.ziare.com/articole/remedii+cearcane
Da si eu am problema cu ceracanele... am vazut de curand un tratament in care trebuie sa tai o felie de castravete pe jumate si sa o pui in zona cu cearcane... merge
Buna! Somnul este singura solutie daca vrei sa scapi de cearcane sau poti folosi o crema oricum uite-te pe acest sitehttp://www.taifasuri.ro/......-2012.html sper ca te-am ajutat! :*
Urmalde întreabă: