| zambiriciu a întrebat:

cum sa fac sa ma inteleaga lumea? am impresia ca sun in plus pe acest pamant, nici nu stiu ce sa fac simt ca mor

7 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

De ce spui asta? Fiecare persoana este speciala in felul sau. Nu trebuie sa te inteleaga lumea,trebuie sa te intelegi tu. Sa stii ce vrei de la viata, sa stii sa iti alegi prietenii.
Fii tu insuti, niciodata nu o sa fii pe placul tuturor si niciodata nu toti o sa te inteleaga.

Acum depinde la ce te referi cand zici ca nu te intelege lumea? Ce anume vrei sa inteleaga?

| William a răspuns:

Spune-mi cum nu te intelege lumea. Ce nu inteleg ei? Spune-mi ce problema ai si o sa incerc sa te ajut cum stiu mai bine. Nimeni nu este in plus pe acest pamant, Dumnezeu te-a creeat cu un scop: sa te mantuiesti. Explica-mi ce problema ai.

| fratiikaramazov a răspuns:

In primul rand trebuie sa te accepti asa cum esti. Sa te accepti tu pe tine si apoi ai sa vezi ca te va accepta si lumea. Dar nu toti te vor intelege pentru ca suntem toti diferiti.din fericirewinking Nimeni nu e in plus pe acest pamant, Dumnezeu ne-a lasat pe toti cu un scop. Nu trebuie sa deznadajduiesti. Gandeste pozitiv, incearca sa vorbsti cu cei din jurul tau chiar daca ti se pare ca nu te inteleg. Incearca sa te rogi lui Dumnezeu, o sa te calmezi si o sa te incurajeze.winking

| zambiriciu explică:

sunt luata la misto cand vreau sa vb serios cu ai mei si nu vor sa ma asculte sau sa imi dea sfaturi

| Esperança a răspuns (pentru zambiriciu):

In primul rand as vrea sa te intreb cati ani ai si cam ce le spui alor tai de te ia la misto?
Da-mi un exemplu sa pot intelege.
Daca te simti stanjenita de a vorbi aici aceste lucruri, te astept in privat!

| zambiriciu explică:

Un exemplu cand le spun de posibilu prieten

| CookiieM a răspuns:

Mda. big grin cateva sfaturi.
1. du-te la un psiholog si discuta cu el despre ce te nemultumestE:d
2. nu are rost sa te omori, gandeste-te ca e doar o stare big grindupa aia iti trece.
3. viata are si parti bune, cu toate ca pe moment nu crezi big grin dar ai sa vezi mai incolo puppy dog eyes