| XbogdyX a întrebat:

Cum sa imi invat bine la fiecare materie in parte si sa n dureze nici chiar asa mult! Funda cel care ma ajuta cel mai tare!:*:*:*

Răspuns Câştigător
| jessikz0r a răspuns:

Daca toti am rezolva atat de usor problema am fi genii. Trebuie sa-ti pui tu ambitia sa-nveti, sa vrei sa le sti pe toate, desi nu cred ca te-ar interesa unele materii. Mergi pe ceea ce te intereseaza pe viitor, ceea ce vrei sa faci mai departe, restul sunt irelevante, vei uita in 2 3 ani, tot ce-ai invatat, si-atunci de ce sa-ti pierzi timpul aiurea? Unul din parintii mei este profesor si are aceiasi parere! Succes, oricum e de apreciat faptul ca, tu, fiind baiat, vrei sa inveti la fiecare materie.E ceva ce rar aud, felicitarile mele.happy

5 răspunsuri:
| Rustin a răspuns:

Doar concentreaza-te si incearca sa gandesti logic si le pui cap la cap, ii foarte usor;]
o seara buna :]

| Konata a răspuns:

Buna!
Eu invat bine prin a-mi scrie lectia\lectiile pe o foaie in mod schematic ( cu liniute, tabele, sublinieri ) si scriu lucrurile esentiale. Si retin foarte bine happy.

| Trynda a răspuns:

Eu sincer ma plimb prin camera cu foile mele. cand repet ma joc cu portocale, mingi de tenishee hee. Cu muzica sau alt zgomot nu inveti mai repede. Incearca sa o iei intr-un mod distractiv. Am invatat in o ora o lectie de 8 pagini de studentesc la fizica si eu scriu mic de n-ai vazut. Incearca. Nu ai ce pierde. In primul rand nu te gandi ca e mult sau ca nu poti sa inveti.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Daca esti atent in clasa cand se preda retii 40%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puneti muzica de relaxare, de exemplu chopin, mozart, betowen, opreste-te din oprice alta activitate, fi atent, si chinuie-te cu toata putere sa intelegi cu adevarat ceea ce vrea sa spuna fiecare materie!
Dumnezeu sa te binecuvinteze!happy