anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum trebuie procedat sa duc o fata la un centru de plasament. E vorba de o colega de-a mea care este batuta de parinti, vine la scoala vu vanatai si taieturi (ne-a povestot noua cum o bat) si ar vrea sa plece la un centru de plasament. Cum ar trebui procedat si vum as putea sa o ajut? (va rog cu detalii si eventual daca stiti unul in Onesti)

2 răspunsuri:
| InnaArkane a răspuns:

Hmmm...Eu nu o cunosc pe respectiva persoana insa suna a cineva care doreste sa atraga atentia, poate doreste sa fie mai populara si isi face asta singura.Sau poate ea chiar trece prin aceste chinuri(dupa cum am spus, nu o cunosc cum o cunsoti tu deci nu stiu ce fel de persoana este) dar nu cred ca voi puteti face ceva.Ea doreste sa se duca la un centru de plasament? Daca da atunci ar trebui sa discutati cu cineva specializat, psihologul scolii, un profesor cu care va intelegeti mai bine, diriginta.Nu mai tine de voi treaba asta ci aici trebuie sa se implice protectia copilului, politia, asistenta sociala si probabil se va ajunge in instanta.Cat despre centre de plasament eu nu sunt din Onesti asa ca habar nu am insa cred ca sunt persoane care sa stie despre acest lucru cum ar fi parinti tai.Iti doresc bafta si sper sa o scapi pe colega ta de acele "bestii" care o tortureaza.Succes.

Răspuns utilizator avertizat