| mihai4000 a întrebat:

cum trebuie sa imi construiesc si sa mentin maximul de incredere in mine in compania fetelor,

Răspuns Câştigător
| 1cristian1990 a răspuns:

Daca te apreciezi pe tine si ai incredere in fortele proprii si iti cunosti limitele, eu zic ca asta esti u, de ce trebuie sa fi altcineva, fi u insuti, in felul acesta nu te minti nici pe tine, nici pe viitoarea partenera daca aici vrei sa ajungi! Si femeile sunt tot oameni, ca si tine cu defecte si calitatii, sentimente etc. Te vor aprecia pentru ceea ce esti, dar normal ca trebuie sa respecti anumite reguli in societate si sa faci o impresie buna! Dar nu exagera in nimic (nu arata ca esti disperat sa faci o actiune sau sa faci pe ceilalti sa creada ceva despre tine)! De exemplu esti printre altele si un baiat rau dar nu fi numai baiat rau arata putina tandrete, gaseste un echilibru in actiunile tale! Nu fi ceea ce nu esti pentru ca nu poti juca rolul acesta, si daca vrei sa joci rolul acesta trebuie sa iti SCHIMBI PERSONALITATEA, adica schimba-te pe tine si natura ta, iar asta se face in timp, nu pe moment ca sa dai bine pe langa niste fete!

4 răspunsuri:
| Lucian_Magnus_1980 a răspuns:

Pentru inceput desconsidera-le, dar nu fi badaran. Prefa-te ca nu-ti starnesc vreun interes anume, si nu te lasa intimidat in prezenta lor. In timp cu atitudinea asta o sa vezi ca si ele sunt la fel de vulnerabile ca tine, si o sa inveti multe din asta. Dupa, o sa poti fi natural fara sa ai timiditati sau lipsa de confidenta, iar ele vor aprecia asta.

| 1cristian1990 a răspuns:

Daca intri in discutie cu ea trebuie sa creezi iubire si asta se creeaza de cele mai multe ori gasind lucruri comune, pe langa vestimentatie, atitudine, increderea in tine, felul cum te porti si vorbesti! De exemplu: -Ce muzica ai ascultat astazi? -Pai o buna parte din timp cat am stat la birou am ascultat Edward Maya! Ooo super si mie imi plac melodiile lui, nu ai vrea sa ne intalnim maine dupa ce iesi de la servici, sa mancam popcorn pe o banca in parc si sa ascultam melodiile lui? -Da as vrea! -Ai ascultat ultima lui melodie...etc
Cam asa discuti si cu o fata, doar ca ti cont de bunele maniere si respect! Ele au imaginatia bogata, fa-le sa isi imagineze actiunile viitoare!
PS: Scuze ca m-am lungit cu vorba!

| AlexandraCris a răspuns:

Fi natural. Fi tu însuţi. Şi nu ai de ce să nu ai încredere în tine. Dacă ai simţul umorului şi gândeşti puţin înainte să zici ceva, nu ai de ce să îţi fie teamă. Până la urmă vor fi fete care te vor plăcea. Încrederea se construieşte în timp. Primeşti încredere şi dacă îţi zâmbeşte o fată. Azi îi zâmbeşti şi tu. Mâine intrii în discuţie cu ea. Poate începe spontan. O întrebi ce face. Dezvolţi subiectul...Aşa ajungeţi la alte subiecte şi tot aşa laughing. Şi dacă eşti invitat de un grup, în care sunt şi nişte fete, în oraş, atunci te comporţi natural. Fi spontan şi natural. Succes!

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Experienta zic eu. Cu cat faci mai des si mai mult un lucru cu atat in faci mai bine si cu mult mai multa usurinta. Deci cat mai multa socializare happy