Cunosc o fata inca de cand eram mici. De vreo 2 ani am urmarit sa fiu cu ea (acum 2 ani, ea a fost prima mea dragoste). Am 16 ani iar ea 15. Acum (in sfarsit) da semne ca incepe sa ma placa. Observ in comportamentul ei. Problema este ca este o fata destul de timida. Cu mine nu este. Ne cunoastem de mult timp. Dar cand vine vorba de lucruri legate de o relatie devine destul de timida. Nu vrea sa para disperata sau ceva de genul asta. Asa ca tu ca baiat trebuie sa faci totul. Si eu sunt putin mai linistit, iar comportamentul ei ma baga putin in ceata. Nu stiu cum sa fac sa fim impreuna. Adica ganditi-va ca ea ma place dar nu ma ajuta deloc. Cel putin asa imi da impresia. Acum 2 ani am facut o greseala spunandu-i ca o plac si am aflat ca eram in friendzone la modul grav . Mi-e frica sa nu repet greseala mai ales acum cand in sfarsit observ o schimbare. Voi ce ziceti? Cum sa fac?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Dacă, cu tine nu este timidă atunci chiar se simte bine în prezența ta. Când vine vorba de o relație este timidă deoarece nu știe cum să reacționeze, ce să zică ca nici tu să nu te simți prost și nici ea. Eu ți-aș zice să o iei în brațe când vă vedeți, îi spui că o iubești & stuff apoi lasă totul să decurgă de la sine, succes!
Esti in friendzone la modul grav si nu mai ai cum sa mai scapi. Odata ce ti-ai creat imaginea de "baiat bun" nu mai ai nici o scapare. Cu fetele timide, trebuie sa devii full psycho, dar e prea tarziu pentru asta. Ti-ai ratat sansa cu tipa asta. Alta la rand. Nu te lua dupa Iulia. Te indeamna sa te adancesti in friendzone. Normal ca o tipa iti va da astfel de sfat. Doar este in interesul lor sa fii in friendzone, adica tu sa oferi timpul tau si sa fii buretele lor emotional, sa te incarci cu cloaca lor energetica, ele sa nu ofere nimic si tu sa-i oferi tot.
1. Niciodata in viata ta nu pune nevoile ei mai presus ca ale tale: Nevoile tale intai, apoi ale ei. O femeie nu va fi sexual cu tine daca nu ai respect de sine. Respectul de sine vine din gandirea ca tu nu-ti irosesti timpul tau cu nevoile ei. Banii tai, timpul tau, starea ta de bine sunt directionati catre tine. Tu nu te aflii acolo sa o repari, sa o binedispui. Ea trebuie sa vina cu o atitudine perfecta in fata ta, nu cu drame si plansete si probleme. Tu esti zeul, ea doar se inchina, iar daca stie sa se inchine bine, poate va si ramane in viata ta. Scurt pe 2.
2. Femeile nu vor relatii. Vor proiecte. Vor barbati imperfecti, sau chiar defecti care ea sa-i repare, sa-i schimbe, sa-i modeleze, ca plastilina. Ea sa aiba ocupatie, sa nu se "plictiseasca". Tu ca "baiat bun" esti prea previzibil, prea asezat, prea plictisitor. Ea vrea drama, vrea suferinta, vrea ocupatie, ofera-i drama, suferinta si ocupatie.
3. De fiecare data cand te comporti frumos cu ea, ii dai de inteles ca valoarea ta este sub a ei. Ii dai de inteles ca te comporti ca un servitor pentru asteptarile ei si ca i se cuvine astfel de comportament din parte ta. De asta zicea ca odata stabilita imaginea de "baiat bun" nu mai poti repara nimic. Respecta-te pe sine, invata sa spui NU, invata sa spui "esti plictisitoare", "esti cam nesimtita", "nu-ti faci ce-ti spun", "faci intentionat sa fie rau", "iti bati joc de mine", "cine dracu te crezi".
4. Nu te intimida de frumusetea ei. Ea pe asta mizeaza. Primul strat de ipocrizie si minciuni este MACHIAJUL! Fetele se machiaza ca sa starneasca barbati, sa ameteasca barbati, sa intimideze barbati, sa induca in eroare barbati relativ la sanatatea si frumusetea lor fizica reala. Tu ca barbat vrei sa ajungi in chilotii ei. Cu cat e mai frumoasa cu atat te intimidezi mai tare. Primul strat de intimidare vine de la machiaj. Trateaz-o asa cum merita, ca un copil prost si needucat. Te va respecta. O femeie va fi cu tine sexual barbatul care-l respecta, care o pune la punct. Ea stie ca machiajul e o minciuna. Cand vede ca tu ca barbat te lasi pacalit de minciuna, complimentele care iti ies pe gura vor fi si ele minciuni. Normal ca te percepe ca un farsor, ca un ipocrit. Normal sa te bage in friendzone, normal. Fi sincer cu tine si cu ea. Pune-o la punct. Spune-i exact ce doresti. Spune-i ca vrei sex si nu te intereseaza plimbari romantice si alte bullshituri. Succes.
Ai observat de fiecare data dupa ce interactionezi cu o fata care te plictiseste cu tot felul de nonsensuri in loc sa-ti ofere sex, te simti stors de energie? Cand esti in friendzone, esti ca o baterie, esti bateria ei. Tu te aflii acolo sa o incarci pe ea, sa o alimentezi, sa o reincarci cu stima de sine. Iar dupa ce o incarci cu stima de sine, se duce la altul care o trateaza naspa, o descarca, o injoseste si o joaca emotional in picioare. Apoi iar vine la tine sa se incarce, sa te stoarca pe tine, in timp ce tu speri, speri si speri, ca fraierul. Nu fa greseala sa crezi ca faptele tale bune te vor duce in chilotii ei. Dimpotriva, ea cauta omul care sa o oblige pe ea sa faca chestii, nu barbatul care tot o intreaba cum se simte, ce vrea sa faca, daca e fericita, cum poti tu s-o faci mai fericita. Daca te comporti asa, iti bati singur cuie in talpi. Denota ca nu ai o stima de sine buna si ca ai nevoie de parerea ei sa te simti bine cu tine insuti, denota ca te lasi condus de ea, ca parerea ei e mai presus de a ta, nu conteaza ca habar n-are ce zice, tu daca esti de acord cu tot ce-i iese pe gura, in speranta ca te va lasa in chilotii ei, si o scarbesti. Denota ca timpul tau pretios este la dispozitia ei, sa ti-l iroseasca cum vrea ea, denota ca esti un servitor, sa te deranjeze oricand are ea chef, sa te intrerupa oricand vrea ea din chestii placute tie, importante tie si mai denota si ca vrei sa te bagi ca viermele pe sub chilotii ei. Te mai miri de ce ajungi in friendzone?
Ti-e frica sa nu o inseli sau sa te uiti pe strada la alte fete cat esti cu ea de mana? Ti-e frica ca se va enerva, ca o vei face sa planga, ca nu te va mai lauda la toata lumea ca baiat bun. Ghinion. Se va indeparta de tine o perioada, dar daca te vede cu altele, va incerca sa revina in viata ta. O femeie intotdeauna revine la barbatul care dovedeste ca poate si fara ea. Asa sunt fetele, vor chestii care nu le au, vor chestii care le-au mai avut, vor sa repete greseli. Iar tu, tu trebuie sa faci acele greseli, intentionat, si sa te distrezi facandu-le. Nu trebuie sa-ti pese de ea si prietenele ei care te avertizeaza sa fii baiat bun si fidel. Baiatul bun si fidel este bateria oricand dispusa sa fie... stoarsa/descarcata/exploatata si apoi aruncata. Nu fi bateria, fi consumatorul. Consuma si arunca.
"Tu esti zeul, ea doar se inchina"Cine v-a facut pe voi zei? De parca ar fi un privilegiu pentru o fata sa aiba o relatie cu tine.Ai aceiasi mentalitate invechita de acum 200-300 ani, cand barbatii le considerau pe femei niste sclave."Pune-o la. punct"Dar cine esti tu? Seful ei? Pacat ca nu ai gasit pana acum o femeie cu putina stima de sine, care sa-ti refuze mofturile idioate si sa-ti arate ca nu esti chiar atat de important pe cat te crezi in viata ei
Am gasit si suficiente femei care sa strambe din nas. Doar ca vad ca pur si simplu nu intelegi: acolo unde sunt femei care stramba din nas si incearca sa suprataxeze nevoia mea de sex, care este necesitatea mea femeie, necesar ca oxigenul, exista cel putin la fel de multe alte femei care sa-mi ofere ce am nevoie fara prea mult efort. Tu vrei compania mea, atentia mea tinandu-ma pe uscat? Vrei sa fiu ostaticul tau, sa te ascult cand vorbesti, sa fac ce ai tu chef sa fac dar sa ma tii pe uscat sau sa-mi oferi sex numai cand ai tu chef. Nevoia de sex e ca oxigenmul, sau ca mancarea. E o necesitate. Iar daca tu nu esti in stare sa-mi oferi mie chestii necesare MIE (si nu e ceva extraordinar de oferit) de ce as sta cu tine? DE CE TE AGITI cand auzi ca imi procur pasarica din alte parti (pentru ca tu nu esti in stare sa oferi din cauza mentalitatii tale de feminista)? Te deranjeaza cumva notiunea ca barbatii primesc pasarica? Ai cumva ura pentru barbati si nevoia lor biologica? Ti se pare incorect ca barbatii sa-si primeasca ce au nevoie, sau sa primeasca cu portia dupa cum dicteaza femeia? Ai grija ce faci cu mentalitatea feminista.
Nu inteleg, de fapt inteleg dar ma uimeste gandirea asta a ta: bun nu-ti place sa-mi oferi pasarica. Dar de ce te cramponezi cand alta imi ofera? Ar trebui cumva sa fiu tinut pe uscat dupa mintea ta? Ar trebui cumva sa-mi pun capat zilelor pentru ca am nevoia asta biologica? Da, am intalnit multe femei care sa aiba cum zici tu "stima de sine" incat sa am refuze. Sti cum au ajuns femeile alea? La ora actuala sunt singure si acum, sunt acrituri si apropo de stima de sine, acum au stima de sine si mai mica decat femeile care ofera pasarica. Unele dintre ele au incercat sa revina in viata mea si am refuzat politicos. Cand aveam 18-20 de ani eram mic si prost, ma lasam fraierit de orice muiere care imi flutura pasarica la nas si promitea ca va exista sex in viitorul meu dar imi pierdea timpul. Intre timp, la 27 de ani nu mai sunt usor excitat de toate. Si nu depind de tine, ca sa-mi primesc doza de pasarica. Crezi ca fara tine sau pasarica ta nu se poate?
Dar nu ma agit deloc, mi-e mila de proastele care s-au lasat folosite de tine, mna ma rog poate au gasit ceva atractiv in asta.Si cand aveai 18-20 ani probabil ai suferit sau ceva s-a intamplat si de aia ai devenit acum asa? In fine nu prea e treaba mea bafta in a-ti gasi alte jucarii
Acele "proaste" de care vorbesti au tot respectul meu. Orice barbat sufera din cauza mentalitatii feministe cand este tanar pentru ca nu are experienta de a dejuca jocurile fetelor. Dar ghici ce draga mea: " nici un barbat nu ramane prost si ignorant pentru mult timp". Va bateti joc de noi, ne folositi, fara sa ne oferiti ce dorim sau macar sa ne spuneti sa ne ducem dracu la alta ca la voi nu avem sanse. Ei bine barbatul invata jocul, invata si el sa joace, iar pe la 27-30 de ani, are un control deplin asupra sexualitatii lui. Nu mai gandeste cu maciuca si cu hormonii, cum facea la 18. Nu mai poate fi manipulat, nu mai poate fi pacalit. La 27 - 30 eu preiau puterea intr-o relatie, eu am mai multa valoare decat ea, am situatie materiala buna, am increderea si experienta, nu ma mai agit pentru toate papusile machiate strident, si mai mult de atat, am la dispozitie o caruta de femei trecute de 30 de ani care numai cat mi-o pun cu ele, le fac cele mai fericite femei. Si tot la 27 de ani, am invatat sa cer nu doar sex ci si o masa calda. Cand ma duc la ea, imi ofera si pasarica si papica. Spune-mi si mie, cand am atatea optiuni, de ce mi-as pune in cap o printesa razgaiata care are chef de jocuri si prosteala? Ce nevoie mai am eu de tine? De fapt asta e toata chestia: te oftica optiunile mele, te oftica ca un baiat dupa o varsta are mai multa putere si influenta decat avea la 18 ani cand statea in limba dupa tine, poate poate ii oferi si lui ceva. Rolurile se schimba dupa o varsta la baieti. Acum e randul meu sa intreb: ce ai tu de oferit mai exact? Si am si -o a 2 -a intrebare: in afara de sex, mai oferi si altceva. Nu de alta dar sexul nu mai e suficient pentru mine. Vreau si mancare. Ai sanse mai mari sa ma intorc la tine daca ma si hranesti. Gatesc si eu, nici o problema, cand suntem intr-o relatie, dar pe moment, tu gatesti, sa-mi arati ca ai ce oferi mai mult decat sex. Degeaba iti este mila de femeile alea, ese sunt si vor fi mult mai fericite decat esti tu. Si cu trecerea timpului vei deveni mai acritura. Stai sa vezi cand incepe ceasul tau biologic sa ticaie. Sa vezi atunci ce-ti vei schimba atitudinea.
Ai dreptate, au respectul tau, nu pe al meu. Jocurile fetelor, de parca unicul nostru scop in viata ar fi sa inventam metode inedite prin care sa va ranim pe voi.Bineinteles ca vrei si mancare.Importante sunt oxigenul sexul mancarea.Cea care ti le ofera(mai. putin oxigenul), aia nu valoreaza nimic. Sper din tot sufletul sa-mi nu-mi schimb atitudinea si sa nu devin"mai acritura".Tu preiei puterea in relatie la 27 de ani? Poate atunci cand esti cu una fara personalitate.Tu ai mai multa valoare decat ea? Pana si un caine ar avea mai multa valoare decat o tarfa care ifi cunoaste mentalitatea si accepta sa fie folosita doar ca un obiect pe care apoi il arunci.Ai o situatie materiala mai buna? Asta e discutabil in functie de partenera ta.
Din nou, te transpui singura ca si cum tu esti epicentrul universului in materie de pasarica. Ce nu iti este clar, daca nu esti tu ESTE ALTA. Alt lucru care nu-ti este clar la baieti: pentru noi pasarica e pasarica. Nu inseamna absolut nimic pentru baieti ca tu esti mai fandosita si consideri ca pasarica ta valoreaza mai mult decat al unei care se ofera fara prea multe bullshituri. Te inseli. Nu face pasarica ta mai speciala. Ba chiar as putea spune ca femei atat de frigide si refractare ca tine, sunt praf in pat.
Cum adica aia care imi ofera sex si mancare nu valoreaza nimic? Deci ce motiv as avea sa fiu cu tine daca gandesti asa? Ce motiv as avea? Lasand un moment sexul la o parte, tu chiar ai o mentalitate de mizerie si vei muri singura. Cu mentalitatea asta ai sa alungi absolut toti barbatii din viata ta. Nici nu mai are sens sa discut cu tine. Multumesc ca mi-ai arat cu adevarat cine esti. Asta e ultimul comentariu. Sanatate.
Cel mai bine e sa-i acorzi timp, daca insisti o s-o faci sa fie mai distanta, caci dupa cum ai spus si tu este timida. Dupa cum zice si proverbul "Cu vreme si cu rabdare si frunza da dud sa faca matase."
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.117.254.221) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro