Ar trebui sa-i spionezi pe amandoi ca cine stie, poate povestea are mici incurcaturi, dar oricum, incearca si tu sa-i arati adevarata fata a acelei tarfe! Sau poti sa plangi si in fata lui, ca pentru asta suntem noi feminine, suntem sensibile! Sau discuta cu el si arata-i dovezile daca ai spionat-o pe t**** si incearca sa rupi vraja intre cei Dui! ai multe cai! ai si prieteni care te pot ajuta!
asta e cumva un roman de dragoste? lasand gluma deoparte, din mesaj sa inteleg ca d-ele sunt atrase de acel mascul cu limuzina.Depinde de el ce om este, cu persoane de genul nu prea ai ce discuta..cunosc situatii n si n. Unele sunt prea..cum sa zic, mandre de propriul lor statut social.Lui ii vor trebui lingusitoare si crve ca. daca ai bani, de ce sa te limitezi la una.Nu o spun din rautate, dar sfatul meu. daca prin orice mijloace nu il poti recupera, mai bine orienteza-te spre altcineva, o persoana caruia sa ii poti darui inima, si langa sa nu trebuiasca sa plangi din greselile facute de el.Lumea e mare, baietii si fetele nu se vor termina niciodata.
Imi pare rau, ma cam depaseste situatia, dar a fost foarte interesant sa citesc toata chestia asta (o spun si in gluma si in serios).
Orice decizie iei si orice turnura iau lucrurile sper sa se intample totul asa cum iti doresti tu, o meriti.
Succes!
Pai. nu ai ce face decat sa ii bagi mintile in cap ca cu fata care umbla e doar o profitoare si nu il iubeste cu adevarat. Adica tu esti cea care il iubesti nu fata aia care vrea doar bani si distractie. Nu te lasa il iubesti cu adevarat si nu te lasa. Lupta pentru el pentru ca pana la urma sa va descoperi ca ea este tarfa.
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile sincere, m-ati ajutat foarte mult, eu ma voi tine dupa acel baiat si ii voi incerca sa ii arat ca acea persoana ii vrea doar banii pe cand eu il iubesc sincer si nu imi pasa de banii lui, l-as iubi si daca ar fi ultimul sarac . O zi placuta tuturor! :*
user449549 întreabă: