anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:d Cum pot sa il sarut :]]? Vreau sa il sarut inaintea prietenei mele ca sa isi dea seama ca sunt mult mai frumoasa ca ea si ca baiatului acela ii place mai mult de mine decat de ea :]]. Deci..cum as putea sa il duc intr'un loc si sa il sarut pe obraz....si sa mai vorbesc cu el daca o place pe prietena mea mai mult decat mine :d! Dar cum as putea sa il duc in acel loc [ stiu deja locul ]? Funda :d

Răspuns Câştigător
| gabby269 a răspuns:

Pai cand il vezi il imbratisezi usor si il pupi pe obraz, ii spui in soapta la ureche ca vrei sa il duci intr-un loc.Si asa ii sugerezi sa intre in jocul tau.O sa intre in acest joc, iti garantez.Trebuie sa ai un anumit comportament,sa nu fi crispata deloc, sa fi naturala, fireasca, si sa il surprinzi, cu chestia asta il vei surprinde in mod placut asa ca nu trebuie sa faci eforturi in plus.Il duci la locul respectiv,discutati, ii pui intrebari gen "ce asteptari ai de la o fata?" si pe tema asta dezvolti si afli exact daca tu esti favorita. Dupa un timp, daca simti ca atmosfera e de asa natura incat sa iti permiti sa faci un pas si sa-l saruti(pe buze ma refer) o poti face, nu te va refuza.Dar repet, doar dupa ce ti-a confirmat intr-un anumit fel ca tu esti favorita.Sau ii poti sugera, in cadrul unui joculet, sa il provoci sa te sarute si are de ales pe gat sau pe gura.De acolo, decurge totul. Daca te saruta pe gat, e mai bine, ca poti sa te bagi si tu si sa continuati.Dar daca te saruta rapid pe gura...mai bine ai lasa-o asa.happyBafta

5 răspunsuri:
| dinca42 a răspuns:

Sa nu faci greseala pe care am facut-o eu acum 6 ani(13 ani aveam atunci)
O sa imi amintesc cred ca toata viatalaughing
Am vorbit cu o fata (eu rusinos pe atunci)
, si va dati seama cum am procedat?tongue
Eu domne vorbeam putin nu epuizam subiecte (ma invatase varamiulaughingsi am observat ca tine si ca ii place jocul.
Dupa care am fost la niste prieteni sa jucam carti...si de acolo am derivat la adevar si provocare.
De acolo mai departe am urcat eu sa o conduc si m-a bagat (perversalaughing) in casa.Parinti lipseausmug, iar eu am avut o blocare mica fiind prima data m-amm gandit la consecinte, dar pana la urma, cand trecusem de preludiu la saruturi o mana colo una colosmug...ce sa vezi, s-a intamplat dar eu mic fiind va dati seama ce erectie "satisfacatoare" am avutlaughing(mica)
Atunci s-a si despartit de mine.Motiv:"daca mama afla cumva de asta ne omoara si dam de belele amundoi mai bine stam o perioada mai departati."Eu am plecat si la o saptamana am aflat ca am violatolaughingrolling on the floor
Asa le povestise parintilor ca ea nu a vrut si am fortato.(mai presus de astea a spus ca am si imbatato)S-a aflat adevarul pur si de atunci m-am linistit sa nu mai am 10 gagici pe sezon.
M-ai bine incepi de pe la 14-15 ani cu prietenele.Atunci cand gasesti o fata "de casa" sa nu o parasesti, sa o iubesti ca pe ceva unic pentru ca asa si este in zilele de azihappy

| Dydy95 a răspuns:

Spune-i ca vrei sa vorbesti ceva cu el in particular, ca sa nu av auda, sa nu va vada nimeni si sa te urmeze. Apoi il intrebi daca ii place de "prietena"ta. Daca raspunde "nu" atunci il imbratisezi si daca te imbratiseaza si el poti sa stii ca nu va reactiona ciudat cand il vei saruta pe obraz.

Răspuns utilizator avertizat
| Dydy95 a răspuns (pentru Arontyahuucom):

Am 16 ani. Tu ce crezi?rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat