Am sa iti raspund la cateva ca nu stiu raspunsul la toate deci...:
- Cea mai buna "crema" pentru acnee si ten sunt tratamentele babesti adica: daca te freci pe fata cu malai sau tărâţe umed si apoi iti dai cu portocala (cel mai bun) sau un fruct ( in niciun caz lamaie) pe fata pentru 5 minute iar apoi o indepartezi cu apa ti se catifeleaza tenul si se inchid porii. Mai sunt si altele dar nu imi trec acu prin cap...
-Pentru scalp, pentru matrata si volum e foarte bun Syoss si doar pentru volum e CEL MAI BUN ( si nu imi bat joc de tine) Johnson's Baby mai e bun si Garnier (stii e numit un fel de L'oreal la pret decent)
-Pentru piele catifelata sunt foarte bune gelurile de dus Dave (chiar sunt) sau Yves Rocher
- Cat despre slabire cel mai sanatos tratament: dimineata si seara alearga vreo ora doua, mananca sanatos si nimic zaharat sau foarte dulce dupa ora 9 seara, provoaca diabet. Pentru celulita sunt formele alea ciudate care par "fake" pentru masaj. Alea sunt foarte bune desi par ca nu dau rezultate imediat, ca nici nu au cum. In rest de slabire sportul e cel mai bun.
Si doctorii zic ca trebuie neaparat sa facem cel putin o jumatate de ora pe saptamana de sport. Cu atat te-am putut ajuta. sper sa iti fie de folos.
P.S. : Nu subestima sapunurile, gelurile de dus si cremele bulgaresti de trandafir. Sunt extrem de bune.