| andreeapop14 a întrebat:

big grinbig grin Cine poate sa-mi spuna un produs de slabit eficient si ieftin? Pana in 100 lei big grinbig grinDaca stiti diete sau alceva sa-mi spuneti si mie. FUNDA big grinbig grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| oanastefana a răspuns:

Eu nu ti-as recomanda produse de slabit, de obicei te ingrasi la loc imediat dupa ce renunti la el.
Dar poti face altceva... bea ceiut verde, cate o cana dimineata, una seara; renunta la paine, dulciuri, fasf-food si snacks-uri; nu manca lucruri prajite in ulei, si evita mezelurile precum salam sau parizer... poti manca sunca presata sau muschiulet totusi; cosuma lapte cu procentaje de grasime mai mici (sub 2%); mananca fructe si legume mai multe si tine cont sa ai un mic dejun cum trebuie (ex: laptic cu cerealte integrale, o banana, si 2 linguri de branza de vaci). Sper sa te ajute. Succes happy

| andreeapop14 explică (pentru oanastefana):

Mersi de ajutor, o sa tin cont de el :X:X:X

| oanastefana a răspuns (pentru andreeapop14):

Cu placere. Nu uita de sport big grin

| andreeapop14 explică (pentru oanastefana):

Nu prea am timp de sport de aia am apelat la medicamente sau pastile ceva. Sunt 8 si dupa-amiaza la scoala, 2 zile pe saptamana am meditati(romana, mate)si trebuie sa sa invat, cam la 2-3 materi pe zi, lectia fiind mai mereu de 1-2 ia mult timp si chiar nu mai am timp.

4 răspunsuri:
| hannahmiriam a răspuns:

Uite aici gasesti peste 1000 de diete si metode de slabit
http://voislabi.blogspot.com
sper sa te ajute :)