| andreeapop14 a întrebat:

big grinbig grin Mi-am cumparat acum vreo 2-3 zile o crema antiacneica cu argila activa si propolis de la plafar. Intrebarea este daca a mai folosit cineva aceasta crema si daca a dat rezultate. Crema apartine firmel VIVANATURA. Ma.m dat cu ea de 2-3 ori si momentan nu au aparut rezultate prea mari, speram sa ma ajutati voi cu un sfat. Multumesc si fara raspunsuri inutile big grinbig grinbig grin
Aaaa, si daca tot postez o intrebare as vrea sa-mi recomandati si o niste creme de fata, adica sa hidrateze si sa vindece fata, mi.as dori acea fata de portelan >>>8-8-8-
Aaa, si daca imi putezi recomanda si o crema de corp, sau un gel, sau lapte, chiar nu stiu care este diferenta, sper sa ma luminati, care sa catifeleze si sa miroasa pielea toata ziua, adica dupa ce o aplic sa ramana parfumata.
Aaa, si daca imi puteti expila care sunt pasi pentru un machiaz bun, adica,, baza’’ cu fond de ten, pudra si corector, cum se aplica si pasi urmatori.
Aaa, si o crema anti celulita si antivergeturi, din clasa 4 am intre picioare vergeturi si se maresc, cu toate ca sunt mai plinuta, pana acum nu m-a deranjat ca nu eram prea ocupata de aspect si de astea, dar acum am crescut si ma preocupa mai multe.
Aaa, si as vrea un epilator mai bun, m.am luat cu aparatu, dar dupa 2 saptamani, in loc sa creasca firele normal, mi.au crescut in piele si ma deranjeaja, nu stiu care este mai bun, cu ceara sau normal, si daca cu ceara, cum se foloseste?
Aaa, si ceva cu care sa ma dau pe par, inpotriva matretei, sa.l faca catifelat si cu volum, si inca o solutie inainte sa ma dau cu placa, unul protector.
Aaa, si ceva care sa slabesc, am 14 ani jumatate, daca ajuta.
De o luna dupa ce mananc mi se face rau si cateodata nici nu termin, vi sa mai intamplat? Daca da, cum v.ati tratat?
Mai am o problema cu transpiratia pana acum nu prea transiram, dar de vreo 2 ani am inceput si au inceput si sa-mi iasa cosuri, si chiar excesiv, o fi din cauza ca nu mi-a venit menstruatia? Prima oara mi.a venit in 2-3 nu mai stiu, dupa care mi.a venit la sfarsitul clasei 7, dar doar cate o picatura pe zi, timp de vreo 3-4 zile.
Sper ca nu vam enervat cu atatea intrebari, dar de mult zicea ca vreau sa postez o intrebare si asa sau adunat, si daca tot am apucat sa le scriu pe toate. Va multumesc si sper ca raspunsurile sa fie utile. Fara raspunsuri inutile, fie ca cel mai bun sa castige! Thx :*:X

1 răspuns:
| fabisimabi a răspuns:

WoW cate iti trebuie