| mellograsu a întrebat:

Salut TPU, daca am media 8.55 la EN pot intra la Sf. Sava? Acolo vrea matusa mea sa intru. Sunt sanse? Sunt credincios.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu 8.55 nu sunt sanse sa intri la Sf Sava, fiindca acolo ultima medie cu care s-a intrat anul trecut este 9.51 si tu esti foarte departe sa atingi cifra asta.

Nu vad totusi ce importanta are ce vrea matusa ta, ca doar nu ea merge la liceu si nici nu a invatat in locul tau, sa sustina ea examenel tale.
Daca tu nu ai avut ambitie sa inveti si sa intri la acel liceu, chiar nu are importanta ce vor altii.

| dullcat a răspuns:

Buna.Sansele le afli verificand mediile de admitere din 2022, pe site sau pe google.Credinta nu cred ca te ajuta daca nu ti-ai dat interesul. Just saying.

Succes.

| IamDavidC a răspuns:

Cu toate că anul acesta este primul an în care nu se mai pune media din gimnaziu, consider că un liceu precum Colegiul Național "Sfântul Sava", nu va avea fluctuații în mediile de admitere. Părerea mea este că nu va scădea sub 9.50. Însă dacă înveți mult în clasa a IX-a și participi la multe olimpiade poți face transfer. Însă trebuie să îți spun că este destul de greu, deoarece am o cunoștință care a făcut lucrul acesta.
Poți să te uiți pe arhivă și să vezi dacă ai șanse: https://www.admitereliceu.ro/institutie/colegiul-national-sfantul-sava