Trage-i o replica, ca sa-i inchida gura!
Cum ai spus si tu, bataia nu duce la nimic!
Eu sunt de acord cu tine, dar totusi mai bine il spui la invatatoare sau profesor, fiindca e mai bine decat cearta, am patit si eu si am zis la invatatoare, s-a rezolvat imediat
O replica usturatoare sau indiferenta. Dar mai buna e indiferenta ca vei da dovada esti superior fata de ei.
Deci..parctic poate tu si niste colegii de ai tai ati ajuns la un nivel mai inalt de maturitate iar ceialti acei dobitoci inca sunt infantili si incearca sa atraga atentia asupra lor oricum, gandeste-te ca sunt niste copii care s-au uitat prea mult la desene animate violente si ei percep asta ca ar trebui sa o faca si in viata reala mai bine nu le raspunzi si daca te strezeaza le dai o replica sa le inchizi gura si sa te lase...stii cum e, cel destept renunta prostu continua, ce sa zic, stiu cum e ma injura zilnic de mama da stiu ca dupa fapta si rasplata si pana la urma ei sunt aia jalnici si ai dreptate bataia nu duce nicaieri, si apropo de faza cu esti slab! poti sa ii spui: esti tu destul de gras pentru amandoi (folosesteti inteligenta) sper ca te-am ajutat!
Prefer replica usturatoare spusa cu zambetul pe buze. Doare mai tare asa si-l raneste drept in orgoliu.
alexandruthegreathuman întreabă: