Atunci cand iti povesteste cat de draguti sunt unii baieti prefa-te si tu suparat, spune-i lucruri gen "aaa, iti place de x, y" si daca zice nu, tu spune-i "ba daaaa" asa glumet, nu trebuie sa ai o atitudine gen mai ai putin si o bati. Trebuie sa fii jucaus atat in exprimare cat si in actiuni, sa o tachinezi, sa o ciupesti. Daca avansati ii iei telefonul, fugi cu el si daca vrea sa i-l dai ii spui "daca imi dai un pupic, ti-l dau" - vrajeli din astea, care sunt dulci, ca niste copilarii
Nu inseamna nimic daca vorbeste cu un baiat de fata cu tine. Pur si simplu... e aiurea, de ce n-ar vorbi? Daca te place si vorbeste cu alti baieti prieteneste asta nu inseamna ca flirteaza cu altii. Incearca-ti norocul, bineinteles. Nu risti, nu castigi
Pai zicea de alti baieti ca sunt draguti
Te tachina, voia sa vada cum reactionezi, daca esti gelos
Si in momente de aste eu cum ar trebui sa reactionez? ca sa fie bine pentru mine
Plus ca daca nu ma bag cu ea nu am de unde sa stiu daca vom ramane prieteni...
Sa nu zici nimic sau daca vezi ca e interesata de tine, da-i apa la moara, ca asta ne place noua fetelor (unora hai, ca nu generalizez).
Raspunde-mi te rog frumos(chiar am nevoie de ajutor si sper sa ma intelegi) in ce sens sa ii dau apa la moara imi poti detalia te rog, dau funda!(stii cam cum ai vrea sa-mi zici adica sa ma dau pe langa ea dar as dori mai detaliat daca se poate/ ce ar trebui sa-i zic etc
Atunci cand iti povesteste cat de draguti sunt unii baieti prefa-te si tu suparat, spune-i lucruri gen "aaa, iti place de x, y" si daca zice nu, tu spune-i "ba daaaa" asa glumet, nu trebuie sa ai o atitudine gen mai ai putin si o bati. Trebuie sa fii jucaus atat in exprimare cat si in actiuni, sa o tachinezi, sa o ciupesti. Daca avansati ii iei telefonul, fugi cu el si daca vrea sa i-l dai ii spui "daca imi dai un pupic, ti-l dau" - vrajeli din astea, care sunt dulci, ca niste copilarii
Salut, merita sa incerci, daca o pierzi nu e nicio problema pentru ca mai sunt o groaza de fete, mai sunt altele care te asteapta si lac sa fie ca broaste se aduna, sa ai succes, sper sa inveti ceva.
Sa ai o zi placuta!