| marian2004234 a întrebat:

Salut TPU, daca iubita mea ma tot freaca la cap cu majorate la care nu cu cunosc sarbatoritul dar nici invitatii ar fi urat sa refuz? Nu m-as simti bine deloc la evenimentele respective.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este evident ca nu te simti confortabil in prezenta colegilor ei de clasa, de aceea trebuie sa discuti cu iubita ta si sa cadeti de acord asupra acestui aspect sa nu te mai taraie dupa ea la petreceri unde nu te simti confortabil, mai ales daca sunt doar colegii ei de clasa.

| dullcat a răspuns:

Intrebarea se repeta. Daca ai crezut ca nu s-a postat de prima data, de citit:

08. Am postat o întrebare, dar nu a apărut pe site. Ce se întâmplă?
Dacă întrebarea pe care tocmai ai trimis-o nu a apărut încă, nu-ţi face griji, aceasta va figura pe site în cateva momente, adică atunci când pagina va fi reactualizată. Întrebările postate de utilizatorii noi vor fi iniţial vizibile numai autorilor lor şi utilizatorilor logaţi. Acestea vor putea fi accesate de toata lumea dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logaţi, fără a fi raportate. Dacă întrebarea cumulează minimum două raportări, ea va fi respinsă de pe site şi va ajunge în atenţia administratorului site-ului. - https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

| Hyperion7 a răspuns:

Daca ai inceput cu "freacă" e o problema.
Măi,până la urmă nu ești obligat sa te duci mai ales daca te simți în plus.
Asta că "îți faci prieteni",e cam prost mod de a-ti face amici,adică tu nu știi cum să ieși pe ușă și îți mai arde de amici?happy
Nah,sunt sigur că nu.
Îți recomand să discuți cu ea că nu e ok sa forțezi un om daca nu vrea și că e mai bine ar fi ca acel timp sa îl folosiți în dezvoltarea relației,eventual prin activități sau comunicare.
Pentru că na,o relație e ca un copac, îl iuzi, creste, nu îl uzi, se usucă.
Bafta!

| marian2004234 explică (pentru Hyperion7):

Am folosit un termen mai grosolan sa zicem dar nu imi trecea altceva prin minte.

| Hyperion7 a răspuns (pentru marian2004234):

Ideea e alta,cum ziceam și mai sus,mai bine investești timpul in ceva util decât petreceri nenumărate și fără rost.
Până la urmă și popularitatea asta are un preț, iar când vine nota de plata,o să te simți cam praf.
Pentru că da,acum te simți bine,iar când nu vei mai fi apreciata(zic la general), vei fi pe loc demoralizată.
Așa că mai bine nu îți focalizezi atenția pe oamenii din jur, ci pe partener, pararea mea.
Așa că daca tu vrei sa ii propui asta, nu vad de ce ar fi o idee rea big grin

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca chiar nu vrei, nu te du. E aiurea sa faci ceva din obligatie si tu sa nu vrei. Dupa cum spuneai, tu nu cunosti pe nimeni de acolo, deci e ok sa refuzi. Daca ea vrea sa mearga si cunoaste pe cineva de acolo, las-o sa mearga singura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu am fost decat la un singur majorat dar iubita ta o sa se simta singura daca nu mergi cu ea! Nu o sa aiba partener! La majoratele unde chiar nu cunosti pe nimeni poti sa spui ca esti bolnav si nu poti merge!