Am mai spus unei fete acelasi lucru...te temi sa ii spui ceea ce simti din frica de a-l pierde
nu trebuie sa fi timida... spune-i direct.invinge-ty teama
Inainte sa cuceresc un baiat as alege sa citesc o carte sa pot sa ma exprim cat de cat intelegibil, dar ca idee prietenele cele mai bune iti fac cel mai frumos felul, si parerea mea ca baiat e sa cauti un tip in locuri diferite decat cel in care cauta prietena ta!
Cucerestel si roagati prietena sa o lase mai moale. daca chiar vrei sa fii cu acest baiat lupta pentru el.si vorbeste cu el despre ce prietene a avut inainte si ce fete ii plac...dai cadouri de ex o inimioara roz din hartie sau altceva care scrie numele tau sau ceva de genu.si apoi spune-i cal placi si sarutal direct.ai sa vezi ca o sa vrea o relatie cu tine
De obicei relatiile la distanta nu tin. Daca totusi consideri ca este necesar, ai putea sa vorbesti cu prietena ta, sa-i spui deschis ce simti pentru acel baiat si sa-ti dea niste sfaturi in legatura cu asta. Daca este intr-adevar prietena ta, va ceda pentru tine, macar o data. Insa fii prudenta : eu zic sa pastrezxi acest psibila foavoare din partea prietenei tale pentru o relatie mai sigura, care poate fi de lunga durata . Multa sanatate
Pai in nici un caz prietena mea nu ar ceda iar el nu a mai avut vreo prietena... multumesc f mult pentru sfaturile voastre