anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

daca vad o fata pe strada, pentru prima data, cum fac sa o bag in seama fara sa ma refuze, toate sfaturile sunt bine venite!

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu suntem facuti sa comunicam cu cei care nu sunt din grupul nostru dar poti incerca desi parerea mea trebuie sa fi frumos sa isi dea vreuna un numar de telefon, ceea ce vrei tu sa faci e incalcarea initimitati noastre

| filipcrobert a răspuns:

*nts-nts*.

Nu există "fără să mă refuze", decât dacă nu o hipnotizezi, ori droghezi (vezi să nu îţi faci idei).
Există genuri de femei inabordabile care, şi dacă le-ai pune la picioare, luna de pe cer. tot nu s-ar lăsa impresionate.
Dar cât despre răăspunsul tău, îţi spun una. Acum nu ştiu dacă tu vorbeşti despre un *crush* sau distracţie, dar în ambele e recomandat să fi cât mai sincer. În primul rând, chit că nu îţi stă în fire, să nu te prezinţi niciodată neglijat de aspect în faţa ei.
În al doilea, consider că singura opţiune ar fi să mergi la ea şi să te bagi în seamă. Corect?
Cum să faci asta?
Te duci, îi distragi puţin atenţia. eventual cu "scuză-mă" pentru a nu fi bădăran, şi e de ajuns să îi spui ce simţi. În principiu, fata trebuie să se potrivească, cu pretenţiile tale, pentru a fi abordată. Doreşti doar o ieşire modestă urmată eventual de ceva intim? Ei bine, ai nevoie de o fată uşuratică. poţi folosi vrăjeli clasice deci, pentru că ea oricum va fi obişnuită cu orice i-ai spune.
Îţi sclipesc ochii după o persoană anume şi, ai vrea să vă cunoaşteţi?
"Scuză-mă, dar te observ de ceva timp. te-am mai văzut în trecere, şi tot mă bate gândul să mă bag în seamă. Ştiu că sună puţin penibil, dar...", iar de aici alegi tu.
- Ai vrea să ne cunoaştem -
- Poţi rămâne puţin cu mine -
- Ai fi de acord să păstrăm legătura -
Ori etc.

Iar aici vine rândul ei.
Totuşi ceea ce ţi-am făcut eu a fost un mic rezumat. Pentru a-i forţa acceptul, trebuie să o impresionezi. Şi totul va depinde din primele vorbe, şi modul de exprimare. Fă-i un mic discurs de la care, să spună... "Wow, ăsta s-a gândit ceva înainte să îmi vorbească". Deosebeşte-te de genul clasic de "Bună esti frumy dai nr thău pls?" happy

Baftă cu ea/ele. ^^