| Vlad_1383 a întrebat:

dati-mi niste metode de slabire eficiente /rapide ( nu neaparat ) dar nu de gen : Scoala la ora 4 2 kilometri de alergad si la masa toata ziu doar 1 morcov... nu vreau nici una foarte scumpa una eficienta ca eu ma rog am oase ff grele adica toata familia are asa din partea mamei si am nevoie sa mai dau si din kilograme jos ca na am si oasele cat copac + grasime egal call meu si8 na vreau sa slabesc si sa duc si un regim de viata mai sanatos straight face asa ca astept raspuns si app nu am problme glandulare sau ceva neobisnuit! dar cantaresc ceva... asa ca asteept raspuns!happy

Răspuns Câştigător
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Fara putina dieta si ceva sport nu ai cum slabi! nu recomand nici un fel de medicament sau mai stiu eu ce porcarii de pastile vazute pe la tv sau net! ci pur si simplu danseaza, fa miscarea care iti place mai mult! si mersul pe jos fara a alerga arde din calorii! si, cum am spus de nenumarate ori si la altii: nu manca dupa ora 8 seara! nimic!

2 răspunsuri:
| Zulicious a răspuns:

Pai poti sa incerci asta:o zi mananci numai fructe, o zi numai legume, o zi numai lactate, o zi numai peste si o zi numai carne.Nu conteaza ordinea.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare