| Smillee a întrebat:

TPU... dati-mi statusuri funny sau haioase dar misto va rog ...nu de 2 bani happy funda garantatwinking

Răspuns Câştigător
| ghtm a răspuns:

Http://www.statusbun.com/? cat=6
fundita?

10 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Voi selecta cateva din colectia meahappy

Nu e greu sa gasesti femeia ideala, mai greu e sa o ascunzi de sotie.

Capul sus! Doar asa vezi baietii inalti.

Ai incredere in Dumnezeu, dar incuie-ti masina.

Viciul dauneaza doar daca nu iti face placere.

Mai bine sa te insele o zeita, decat sa-ti fie fidela o bucatareasa.

Cel mai bun mod de a scapa de o tentatie este satisfacerea ei.

Arabii spun: cafeaua trebuie sa fie la fel de fierbinte precum sarutul unei fete in prima zi, dulce precum noaptea in bratele ei si neagra ca si blestemele mamei atunci cand afla. Domnii stiu ce inseamna asta.

Rar se intampla ca doi barbati care se injura sa vorbeasca serios. Si mai rar se intampla ca doua femei care se complimenteaza sa vorbeasca serios.

Daca voi tine vreodata capul jos, o voi face doar ca sa imi privesc pantofii.

Singurul defect al cainilor este ca iubesc orice jigodie de om.

Cand femeile se cearta intre ele, diavolul sta intr-un colt, in liniste... asculta si invata!

Daca ti se pare ca intelegi o femeie, ai dreptate, ti se pare.

Chiar daca nu-s toate roz, tot le colorez odata.

Tocurile au fost facute pentru ca femeia sa calce lumea in picioare, intr-un mod elegant.

Barbatii care zic ca locul femeii este la bucatarie, pur si simplu nu stiu ce sa faca cu ea in dormitor.

Daca am zis ca ajung in 5 minute, nu ma mai suna din jumatate in jumatate de ora sa vezi unde sunt.

Daca cineva arunca o piatra in tine, sa arunci cu o floare in el. Dar asigura-te ca floarea e in vaza.

Componentele electronice functioneaza cu fum. Cum a iesit fumul din ele, cum nu mai functioneaza.

Sper ca ti-au placut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1) Daca nu ai nr meu, atunci suna-ma caci sigur ti-l voi da! sau
2) Da' cine-i mami acolo mic/a si dragalas/a?

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

| jacobtim44 a răspuns:

Fac cinste plateste vecinu! "
Ma joc cu o grenada…psst… mi-a cazut cuiul pe jos… "
Pauzele lungi si dese… cheia marilor succese! "
Noaptea am cosmaruri pentru ca dor cu tine in pat! "
Du-te lent si vino... http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html

| Anaalex520 a răspuns:

Sa-i spui lu` mata! pe mine ma doare fix... undeva.

Ca m'a intarit "fata mergi inainte, o sa ai parte si de fapte, numai de cuvinte!"

"Fi parsiva atunci cand crezi ca lumea te iubeste. Invata sa intorci spatele cand nu esti pretuita. Invata sa stii sa te faci respectata, chiar daca nu toata lumea te inghite.

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta, vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…

M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba

...

VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html

| DianaCorsa a răspuns:

Vezi Aici https://ostatusuri.blogspot.ro/statusuri-online.html
Sunt forte bune, mie mi-au placut
Sper sa te ajute!

| annabetu a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute

| relax3 a răspuns:

Cum iti asterni, cum vine altul si se culca in locul tau Fiecare femeie poate e o regina pentru iubitul ei, insa pentru tatal ei va fi mereu o printesa!
410

Unii oameni imi sunt precum gandacii, nu mi-e frica de ei... dar mi-e SCARBA!
444

Vreau sa iti spun ca NU tin la tine si VREAU sa ma lasi in pace, SA nu ma mai cauti si nu NE potrivim, ne DESPARTIM chiar acum. NICIODATA nu am tinut la tine nu TE IUBESC FOARTE MULT... acum citeste doar cuvintele cu litere mari
1497

Vorba aia : Da-mi, Doamne, rabdare! Ca daca imi dai putere ii omor.

Toti se plang ca nu au bani - dar ca nu au minte nu se plange nimeni

Telefoanele acum sunt din ce in ce mai subtiri si destepte - iar oamenii invers...

Cand barbatul o face pe femeie sotia lui - acesta este cel mai mare compliment pe care il poate face vreodata si ca de obicei e ultimul

Aleg raul pentru binele meu

Pe unii oameni trebuie pur si simplu sa-i cuprinzi de gat... cu o franghie
595

- Ce striga un profesor de informatica cand se ineaca? - F1! F1! F1!

Regulile pe trecerea de pietoni. Verde - mergi, rosu - fugi!

Acum 20 de ani, din poze lipseau culorile... In prezent lipsesc hainele!

Am hotarat sa duc un mod sanatos de viata - mi-am cumparat bicicleta, acum dupa tigari si bere ma duc cu bicicleta
561

Barbatul ideal al timpurilor noastre intotdeauna face primul pas. Da LIKE la poza
1339

Tot ce se spune după a 5-a bere, se numeşte scurgere de informatii
768

Unii barbati niciodata nu devin maturi. La inceput le e frica de mama, apoi de sotie
954

Nu stii - de invat, nu poti - te ajut, nu vrei - TE OBLIG!
430

Sotia catre sot: - Dragul meu, hai sa cumparam o masina, eu voi invata sa conduc, vom vedea lumea… - Care lume? Asta sau cealalta?
1112

Barbatul modern nu plange NICIODATA! ca sa nu ii curga rimelul...
650

Ai 25 de ani? Eşti plin de viaţă? Ai un caracter puternic, o minte ageră şi crezi că eşti gata să răstorni şi munţii? Însoară-te! O să îţi treacă repede!
771

Vreau ca la mine sa fie totul ca in poveste... dar se primeste ca in banc...
-105

Femeia are suflet bun, poate ierta bărbatului orice, chiar dacă el n-are nicio vină...
663

Stimate Google! Te rog să nu te comporţi precum prietena mea. Lasă-mă mai întâi să-mi termin propoziţia şi apoi poţi să-mi dai sfaturi. Mulţumesc!
615

Ea: Nu ma saruta pentru ca mama ma cearta... El: Atunci saruta-ma tu pentru ca a mea nu zice nimic...
1005

Dupa o bere am 250 de cai putere
679

Cind cuprinzi o fata cu bustul mare... intr-adevar simti ca intre voi ceva exista.
618

Am nevoie de o vacanta de 6 luni, de doua orDaca vezi un baiat deschizand usa de la masina unei fete... atunci poate sa fie din doua motive, sau fata este noua sau masina.
1247

Am fost pe la multe clarvăzătoare, toate îmi spuneau ce voi avea în viitor... însă nici una nu a prezis că sunt poliţist şi am venit să o arestez
398

Pe proşti trebuie să-i lauzi şi să-i pui la muncă
524

- Domnisoară semănaţi cu o vedetă de la Hollywood -Mă faceţi să roșesc, și cu cine anume? - Cu iapa lui ZORRO!
1563

Eu nu sunt singur... sunt intr-o relatie de durata cu distractia si libertatea.
382

Stire rutiera: Astazi a avut loc un accident între o Dacie si un Bentley de 280 mii euro. Soferul Daciei a reusit sa moara la timp.
529

Ce fac cind am de invatat : 10% invat, 90% ma pling celorlalti ca am de invatat.
813

Soţia întreabă soţul, care pleacă la mare fără ea: – De ce nu ţi-ai pus verigheta? – Verighetă? Pe caldura asta?
793

Hai Ion, Hai fiule, încă un pas, încă un pas, încă unul, aşa, aşa, micuţ, încet-încet! Angela adu' repede camera video să îl filmăm pe fecioraşul nostru, a venit de la Discoteca
1445

Ceai?, Cafea? Dragoste va rog, 3 lingurite!
1253

Ma plimbu prin internet, cand ma intorc nu stiu...
241

Vreau VARA, MARE, PLAJA, BERE si o tablita: "Nu deranja!"
291

Intotdeauna e placut sa asculti, atunci cind esti laudat pentru nimic
244

Ehh! Chiar si fundul are a doua jumatate
416

- Te iubesc! - Mulţumesc… - Mă aşteptam la ceva mai mult… - Mulţumesc frumos!

pe an.

| admins123 a răspuns:

1. facebook-ul e ca o inchisoare... cand intri in el nu mai poti iesi 20 de ani happy
2. cand mergi de acasa la scoala e drum foarte lung, cand vi de la scoala acasa e drum foarte scurt! happy big grinwinking
3. iubitule dormi? - nu iubito! ma iubesti iubitule? -dorm!