| Mijai9050 a întrebat:

Dau funda! Cum as putea sa fiu mai extreovertit? Am 15 ani, am trecut clasa a9a si sunt foarte introvertit. Am facut un grup cu colegi pe WhatsApp si se pare ca suntem 6 baieti si 22 de fete in clasa, iar din acele 22 de fete mai multe de jumatate sunt foarte frumoase si as vrea sa scot cateva fete la suc insa mi-e foarte rusine. Pe internet n-am nici o gara,dar fata in fata mi se face rusine si dau dau inapoi. Pe internet pot discutii chill insa cand ne-am intalnit fata in fata n-am mai scos un cuvant. Mi-e frica,nu am avut nici o data o prietena sau primul sarut. Cum sa le abordez? In caz ca ma resping poate ma barfesc, ma fac de ras in modul in care am abordat-o si urmeaza sa petrec 4 ani cu acele persoane. Pur si simplu fata in fata sau pe video-call mi se duce tot elanul, abia de scot 2-3 cuvinte si prin mesaje nu am nici o gara si nici pe mesajele vocale.. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Pantagruel a răspuns:

Relaxeaza-te prietene. Fii natural, nu incerca sa impresionezi pe nimeni. Vei simti daca ai vreo conexiune cu vreo fata de acolo.

Peste 5 ani te vei amuza ca ai crezut ca te faci de ras fiind introvertit.

2 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Era o expresie. fericiti cei saraci. De aici continui tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te nasti introverit, mori introvertit! Extravertit sau introvertit sunt temperamente cu care te nasti si nu poti sa le schimbi!