Buna. poti pur si simplu sa treci la subiect si sa ii spui ca o placi. sau o poti intreba "ce mai face" ii poti cere o parere despre o poza... o melodie... puteti sa va jucati adevar sau provocare asa o poti provoca sa iti dea numarul... etc...
Facebook-ul nu e la fel ca viata reala.Pe Facebook vezi ce au facut si restul in zilele trecut, mai discuti despre ce s-a mai intamplat etc. dar nu PREA poti sa-ti gasesti iubirea pe Facebook deoarece si eu pot acuma sa pun poze cu o fata sexy si sa o pun pe Facebook.
Inapoi la subiect, du-te la ea cu ceva (ciocolata, flori etc.) sau sun-o si invit-o la un restaurant sau la o manifestatie, etc.
Nu e la fel sa scrii la tastatura si sa vorbesti fata in fata deoarece persoana care citeste nu poate sa-ti reproduca vocea, ea foloseste vocea sa cand o citeste si una este spui Ce faci? cu un ton linistit si alta e cu un ton de alint
Nu stiu ce varsta ai deci nu stiu cum are trebui sa abordezi lucrurile asa ca daca ai mai putin de 15 ani, nu te sfatuiesc sa-ti gasesti pe cineva pentru moment...
Nu nu te referi cum intrii in discutie.Intreab-o si tu cum i-a fost ziua?, ce a visat? nu ce faci? Incearca sa fii glumet cu ea.Mai intai fa-ti un plan ex daca imi spune... eu trebuie sa raspund... si ia cea mai buna varianra
funda?
Esti prea incordat.
Tii la parerea ei despre tine, sau ceva de genu', asa ca te retii din a spune ce-ti vine in minte, cum probabil faci cu cele pe care nu le placi.