Am un coleg la fel ca tine...
I-am spus si lui si iti spun si tie... nu are cum sa-ti fie sila de fete daca esti un baiat care se respecta. Sorry!
Man... sincer, daca ti-e sila atunci ori esti mic, ori asexual.
Cel mai probabil ai colege naspa dar asta nu inseamna ca toate sunt la fel.
Incearca sa socializezi mai mult, sa vorbesti cu prietenii tai baieti si sa intalnesti oameni noi. Poate ca asa o sa vezi mai multe fete care sa-ti placa.
Daca ai 3 fete in clasa si alea venite de la tara atunci sa stii ca te inteleg...
Nu te rezuma la colegele tale,e lumea plina.
De asemenea,invata sa nu-ti fie sila de anumite persoane caci e lumea plina si s-ar putea ca pe viitor sa ai nevoie de sustinerea acestor persoane.
Nu are cum sa-ti fie sila de fata pe care o placi. Este imposibil! Ori o placi,ori nu...
Frate,cand o placi pur si simplu nu ai cum sa spui ca iti este sila de ea... nici macar putin. Este imposibil!
Da,ai dreptate,unele fete au defecte mari dar cu totii avem!
Cine este perfect?
Trebuie sa inveti sa treci cu vederea anumite lucruri caci tu insuti ai spus "nu esti cel mai frumos".
Nici eu nu sunt da hei, eu macar sunt mai permisiv. Man,nu vreau sa jignesc dar asa e... Oamenii te simt precum cainii daca ti-e sila de ei sau nu si de aceea s-ar putea sa te evite pe viitor.
Inainte de a-i schimba pe altii incearca sa te schimbi pe tine.
Perfectioneaza-te si atunci incepe sa tintesti tot mai sus.
Este bine sa ai anumite standarde dar nu uita, acestea sa nu-ti depaseasca nivelul.
Stii, de cele mai multe ori s-a dovedit ca relatiile de durata sunt cele dintre persoane echilibrate, adica ori sunteti amandoi normali ori amandoi perfecti.
Deci motivele principale ar fi acestea:
-Colegele tale lasa de dorit, au anturaje rele, fapt pentru care ele sunt "meh".
-Incerci sa ii schimbi pe altii iar acestia se supara si te evita.
Incearca sa fii prefacut! Asa este cel mai bine in zilele noastre.
Vezi tu, daca m-as apuca sa notez zi de zi numele si fapta prin care o anumita persoana m-a scarbit... atunci as umple casa de carnetele.
Incearca sa-ti pastrezi anumite opinii pentru tine. De exemplu daca o vezi pe colega Greta *nume random* care isi baga mereu tot ce nu are in toate fiintele pamantului atunci mai bine o ignori si treci mai departe si stii de ce?
Pentru ca esti mai bun decat ei!
Asa fac eu si merge. Niciodata sa nu te gandesti "Eu as fi facut asa in locul lui x".
Este gresit! Tu esti tu iar el este el.
Nu te compara cu altii!
Compara-te doar cu tine din trecut si o sa vezi, cu timpul o sa te transformi intr-o persoana putin mai pozitiva.
Sper ca nu te-am jignit.Succes!
Nu imi dau seama care e intrebarea, dar totusi o sa iti raspund! De ce iti e sila de fete? Ce ti-au facut? Probabil incat esti mic, de asta. Cu timpul poate o sa le apreciezi. Si nu inteleg un lucru, nu iti e sila deloc de fata pe care o placi sau nu iti e sila asa de tare ca de celelalte? Oricum, incearca sa vezi partile bune ale fetelor cu care vorbesti sau ai tangenta!