| IIIIIIIIIIIII a întrebat:

Dau funda.
Prietena mea cea mai buna a fost pecata la tara o perioada si eu am tot sunat-o sa o intreb cand se intoarce ca sa o invit la mine.
In sfarsit mi-a raspuns si am intrebat-o de ce pana atunci nu imi raspunsese la mesaje si la telefon iar ea a spus "da` ce te intereseaza?".
Si am intrebat-o ce a facut la tara si a raspuns cu aceeasi replica.
Ce ar trebui s afac? Se comporta ciudat si nu vreau sa ma cert cu ea.
Sa o invit la mine pentru o noapte impreuna?
Alte idei?
Mersi... happy

4 răspunsuri:
| qpLullaqp a răspuns:

Păii. nu prea stiu cum sa raspund la intrebarea asta pentru ca sunt mai mereu pe cearta. Intreab-o daca e suparata pe tine... sau daca a patit ceva. Spune-i ce ai de gand sa-i spui si vezi daca te asculta. Stiu ca nu te-am prea ajutat dar... macar am incarcat.

| Bella20 a răspuns:

Hmm.worried.Poate atuncii cand ai sunat-o nu era intr-o dispozitie buna.straight face..Sau poate ca s-a plictisit de tne...Mai sunt sh unele pers cand suna o prt fac -''e proastaa aia de...ma plictisestee toata ziua..nu am chef sa vb cu ea..lasa sa sune ca proasta'' sunt pers de genul ..sh am eu sh prt din astea:*
Nah euu zic ..sa vorbesti cuu ea..cand va veni acasa sh sa ii zicii -'' tuu ce ai..de ce vb asa cu mine.ce te-am facut..Mai vreii sa continuam prietenia dintre noi '' intreab-o frumos:*..Sh zii sh tuu ca vreii sa recoperii zilele cand ea a fost plec la taraa ..stand impreunaa o noaptee..chesti din astea:*. SPer ca am fost de ajor! Fundaa :*:*

| mitza90 a răspuns:

Sigur a auzit ea ceva de u s-au cine stie poate ia bagat cineva ceva in cap.tu fi tare si nu o mai baga asa mult in seama, dk sti ca nu ai nici o vina pentru comportamentu ei atunci nu te stresa. daca e din cauza ca asa vrea ea atunci o sa se intoarca ea la tine.fi tare ca indiferenta doare. funda?

| AnaMariaP9 a răspuns:

In mare parte, persoanele care reactioneaza asa au aflat ceva ce tu le-ai ascuns, ai mintit sau ai facut. Incearca sa iti dai seama daca ai facut ceva ce pe ea stii ca ar deranja-o mult si in caz ca gasesti ceva, ia-o usurel si cere-ti scuze. De aici incolo depinde de voi cum va evolua situatia. Totusi, poate ca a avut cea mai proasta zi din lume[se mai intampla!] si pur si simplu nu mai avea chef de nimic. Sau poate a pierdut un pariu si de aia se purta asahappy Bafta!