| batmobile a întrebat:

Dau Funda!
Sa spunem ca sunt undeva (la mall de exemplu), caut ceva iar langa mine apare un baiat (apropiat de varsta mea) care se vede ca este fan al muzicii rock si as vrea sa ma imprietenesc cu el caci nu am amici care sa aiba acest lucru in comun cu mine.Cum ar trebui sa deschid subiectul? Sa nu par ridicol pentru ca eu sunt mult prea timid si prefer sa nu interactionez cu oamenii.Sa-l intreb ceva de muzica parca-i prea direct, va rog dati-mi niste idei.

Răspuns Câştigător
| boomoom a răspuns:

Pai daca asculta muzica la casti,te bagi in seama si zici``ohh ce mi place melodia asta``sau (daca asculta de exemplu adam lambert)``ooo, asta e adam lambert? vreau si eu melodia sau ceva asemanator sau daca are tricou cu un artist il intrebi de unde il are si ca vrei si tu sa ti iei si nu stiu ce, ii ceri un id ca sa iti dea mai multe idei.nahh...

1 răspuns:
| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Sa spunem ca are un tricou cu Iron Maiden, te vei preface sa iti suna telefonul cu o melodie e la Iron Maiden(Incearca Aces High)Si atunci el se va uita la tine! Ar trebui sa inepi cu ceva de genul "Putini oameni mai apreciaza Iron Maiden"!