| RalukaLoveYou a întrebat:

Dau funda! Vreau sa facem un joc, unul care sa ne mai distreze putin pe TPU. Vreau ca fiecare membru TPU sa spuna UN SINGUR banc ( poate fi cu Alinuta.Bula.Maria si Ion, Vasile si Gheorghe, poate fi cu orice). Numai banc sa fie. Pt cel mai amuzant banc dau Funda! Sa vedem cine castiga!

Răspuns Câştigător
| Kryss13 a răspuns:

Unul isi intalneste un prieten care era bandajat peste tot, plin de vanatai, un picior rupt si avea ochii vineti.
-Dar ce-ai patit? Ai ajuns sub un TIR?
-Nu. e din cauza noului meu hobby.
-Ce hobby?
-In fiecare noapte, pe la 3, sun la intamplare si zic:,, Fraiere, ia ghici, cine sunt?"
-Si?
-Saptamana aceasta a ghicit unu.

Un tip elegant iese dintr-un magazin select impingand un cos cu sampanie, caviar, mezeluri fine etc.
Cand sa le bage in masina observa un individ slab, prapadit, care umbla colo-colo rupand ierburi de la marginea drumului.
-Ce faci,domnule, acolo?
-Adun iarba ca sa mananc. Trebuie sa duc si la copii, ca nu mai avem nimic.
-Cum asa?! Pai atunci, uite cartea mea de vizita si vino sa mancati la mine acasa!
-E frumos din partea dumneavoastra, domnule, dar am 8 copii, plus nevasta...
-Si mai bine! Veniti cu toata familia!
-Sunteti foarte generos! Numai ca unii sunt deja casatoriti, au si ei copii...
-N-are a face, sa vina toti! La mine acasa iarba e uite-asa de inalta, daca sunteti multi, in 3 ore terminati!

Era in tren un ardelea si un oltean..incepe ardeleanu sa manace niste slana cu rosii si cu branza. Olteanului ii se face foame, si zice in gandul lui:,, Ma, daca intru in vorba cu asta, poate imi da si mie ceva'
Se hotareste si deschide vorba:
-Ma cheama Ionescu.
la care ardeleanu:
-Apai daca te cheama du-te!
rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

5 răspunsuri:
| Đϋffγ a răspuns:

La inmormatara unui doctor cardiolog au decis sa ii puna un sicriu in forma de inima.
Doi doctori stateau de vorba dintr-o data un doctor intreabantreaba :
-E frumos, nu?
La care celalalt :
-Da, dar eu sunt ginecolog, si ma gandesc in ce ma vor ingropa. rolling on the floor))))

| RalukaLoveYou explică (pentru Đϋffγ):

Tare, super tare! Dar mai astept si alte raspunsurilaughing

| miha_6184 a răspuns:

Maria si Ion primesc 2 francezi in gazda. Intr-o noapte Maria vrea sa vada ce fac cei 2. se uita pe gaura chiei si vede cum frantuzoaica ii arunca senzual lenjeria francezului si se gandeste sa-i faca si ea la fel lui ion cu gogosarii ei. Se duce la ion si ii arunca gogosarii in fata la care Ion "Marie fa ceva ca iar au aparut dihorii in casa noastra"

| paul99boss a răspuns:

Ion si Maria sunt gata sa se culce cand deodata pe Gheorghe il scapa pisarea.Se duce afara si intra inapoi in casa cu pantalonii uzi.Maria il intreaba:
-Ioane, afara ploua?
-Nu, bate vantu!

| RalukaLoveYou explică (pentru paul99boss):

laughing)) Probabil tie iti dau fundalaughinglaughing!